Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 efsanevi hayvan yetiştiricisinden yeni bomba Speedy Gonzales http://en.wikipedia.org/wiki/Campbell's_dwarf_hamster havalar ısınınca gonzales beslemeye başlıycam taşındık da, kapalı balkonum var bir de şu üstteki boş dolap var (kapaklarını çıkardım duruyo hala) kafes falan da var ama ben bu alanı kullanmak istiyorum tamamiyle. tahtanın üzerine su geçirmeyen bir madde ile kapatıp toprak+talaş düşünüyorum. olur mu böyle yapsam? alan geniş olduğu için toprak miktarını bol tutup içinde ufak çim gibi bitki de yetiştirebilirim belki doğal alan yaratmak için. dışkı idrar sirkilasyonun da sağlarım belki gonzales besleyenlerin ya da kemirgenler üzerine tecrübeleri olanlar tavsiyelerini yazsın plx edit: dolabı ters çevirip kpakalrını da kapatabilirim şimdi düşündüm onu da, üstünü de kullanmış olurum . paso tepeden izlemem lazım tabio zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ayakkabıları eve girmeden çıkarmış. terbiyeli hamstermış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 stalker is here sfgsdf üşendim kaldırmaya ya annem koymuş oraya halbuki arkada dolap var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 cok bakteri tasiyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 en temizi onlar diye vidyo izledim şimdi yazı falan okudum. yani hamster arasında. zaten eldiven falan alıcam bakım için ne benden geçsin onlara ne onlardan bana. zaten tahtayı iyi izole etmem lazım ki bakteri tutmasın o zaman. yani sirkülasyonu yakaldıktan sonra toprak silme işi yapamıcam yani doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 klostrofobik gonzalesler yetiştirip cinayet çetesi kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ben uzun dönem baktım fakat senin yaşam alanı çok ütopik olmuş.Toprak ve talaşı aynı anda düşününce temizliği nasıl olacak ? Şu şekilde yapabilirsin.Dolabı kafes şeklinde şerit şerit kestirip hava geçişini sağlayabilirsin.Hem hoş bir görüntü olur.Bence toprağı hiç karıştırma yaşadıkları alanın altına talaş koy.Bitki de koymak istiyorum ama! falan dersen girme o işe çünkü sabah kalktığında bitkiyi göremeyebilirsin.Genede oyuncakları falan derken aynı paraya mal olur bana kalırsa büyük hoş görüntülü kafesler var al gitsin Bu arada eldiven falan gereksiz yahu 3 sene baktım ben.Gayet temiz hayvanlar ve hala bir yerim eksilmedi.Yaşadıkları yeri temizlerken eldiven gerekiyor sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ya işte toprak ve bitki olunca doğal sirkülasyon sağalnır diye düşündüm. ufacık dışkıları var zaten idrar da topraktan emilir. biraz fazla toprak atarım. hani temizlik olmaz nerdeyse. alta toprak üste talaş şeklinde falan. bitkiyi yerler diye diyosun heralde? çim yetiştirirm ya çsdfs dal mal takıcam gezsinler sağda solda. kafesi kutu gibi kullansam daha mı iyi olur diye düşünüyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Kutu gibi derken sadece üstü açık olacak dimi yapma öyle hayvanlara da yazık.Ben besleyeli 3 sene oluyor eğer yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta temizlemezsen deli gibi kokuyordu.Senin o içinde ki kafes boyutunda bir kafes vardı.Sonra büyük kafese geçtim.Ne hikmetse gene 1 hafta temizlemedim ve deli gibi kokmaya başladı.Senin doğal temizlik olayı nasıl olur bilmiyorum ama olmaz gibime geliyor fakat olur da elinde patlarsa sıkıntı olur.Toprağa bulaşma bakalım ne kadar sürede pisletecekler.Ne kadar sürede kokmaya başlayacak.Bu arada çift almanı öneriyorum.Bu hayvanlar yalnız yapamıyor.Bunu 2 ay geçtikten sonra anladım artık mala bağlamıştı.Yanına eş alınca hareketlendi bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 neden kutu gibi yapmiyim anlamadım? üstünde dolap kapağı olcak kapatabilirim bir tarafını güneş sıkıntısı da olmaz. toprağı iyi düşünüp araştırmam lazım evet, yalnız öyle biyere talaş koymak da sıkıntı. yani kafesde talaş olayını çok rahat hallederim al poşete dök yıka koy geri, ama zaten oraya yığsam talaşğı nasıl temizlicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ha ben kutuya koycan hayvanı sandım. kapalı balkon iyiymiş bi iki arkadaş falan da al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 2 sene önce 3 geniş kafes almıştım sonra imac borular ile birlerine bağlantılı olarak kurdum ve oyun alanı ile yapmıştım sonra 2 gonzales ve 1 suriye cinsi aldım , güzel besledim ancak 6 ay gonzales ölünce sinirim bozuldu tanıdıklara verdim , yani başlarda güzel oluyor ama bir süre sonra bebek gibi bakım yapmak sıkıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 herşey ölür hacı acıyla dayanıklılık ve yaşama devam şart. guinea piglerim öldü benim çok üzüldüm cidden ama yapcak bişey yok. konu dışında tahtada bitki yetiştirme topiğne bakarsan sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ah canım kıyamam.Tekrar alsana abi, şöyle güzel bi uzun tüylü falan.Temiz bi yerden, kafesin mafesinde vardır senin ekipman duruyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ulaş baps sen misin? no next animal is hamster bi hayvana bikere bakarım tarzm bellidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Benim tabi sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Guinea Pigler daha uysal bana göre bende besledim bir süre daha doğrusu tanıdık bırakmıştı ancak deli gibi kaçmaları ve alışma süreci zor , ancak eğitildiklerinde bence hamster bunun yanında yanında tazmanya canavarı gibi kalır , bir kere severken hamsterı kafes kapağı açık kalmıştı 2 gün aradım zor buldum ancak bulduğumda beni parçalama hissi güdüyordu hayvancağız , elimi kanatmadılar ancak bir çok kez dişlerini geçiriyorlardı biraz yorucu oluyor elde durmadan kaçmaya çalışmaları bir süre sonra yoruyor yani , topu vardı biraz büyükçe, içine koyuyordum işemeli sıçmalı biçimde odanın anasını ağlatırdı , ancak şimdilerde köpek-kedi beslemeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Ulgio said: Benim tabi sen kimsin? yuh benim kim olduğumu bilmiyo musun skgsd benim hayvan sevme tarzım biraz farklı ya. topluuk görmek istiyorum hayvanda çiftleşsin yavrulasın çok olsun yani. olayım o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bir metal türü olarak okudum, sonra patipete açıldığını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 batuhan sen misin oğlum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 eet mg kim olcak sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 geçen bi ziraat mühendisiyle konuştum. adam dedi o kadar alanda dediğin şey olmaz. habitat yaratmak için doğal olarak sınırsız kaynak yani doğa lazım 80x80 yerde zor dedi çünkü idrar falan toprağı ve kökleri bi nevi çürütücek nitrik asitle. o yüzden heryere deil bi bölgeye ekicem, kedi çimi aldım. geri kalan yerleri beyaz kumla falan harmanlıycam. taş ve tahta falan koymayı düşünüyorum inorganik bişey olmasın içerde plastik cam vs. öneriler pls 20lt toprak aldım yetmedi kutunun demirlerin kapamadı. bi 20lik daha alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 coming soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar