-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Dünya sağlık teşkilatı'nın önerdiği üç şey : Limonlu bal,zencefil ve karabiber.Bynlar öksürüğe iyi gelirmiş ama öksürüğü ortadan kaldırmazmış.limonla balı karıştırıp kaşık kaşık için iyi gelicektir.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 limon + tuz olarak deniyorum suan bogazim cok kotu. zencefil nereden temin ederim bilmiyorum ama balida pek sevmiyorum. karabiber'de koyayim bari..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67)
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 limonlu balı mutlaka dene bende balı sevmiyorum ama iyi gelio.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hmm yemekten sonra denemeli bi.. saol.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67)
Öne çıkan mesajlar