Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Arkadaslar biz öyle patileriz ki hersey var bizim içimizde tabii Fırlamalarda olacaktır :) Peki baslikla ne alakasi var ? Iste ! Sagopa'nin 24 Kasimdaki Konserine 18 yasindan kucukler giremiyor. Ve ben 17 yasindayim ne yapip ne edip girmem lazim Konsere giden var mi Patilerden ?? Ve ya ben nasil gidebilirim sizce ???[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir...
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Müzik'e yazacaktim önce sonra buraya yakisacagini düşündüm çünkü Amaç müzik degil ;)[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Aılenle fln da gıdemıyo musun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 mekan?nerde? niye 18 yaşından küçükler giremio?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Demek kı pıs ısler yapacaklar kı 18 yas altı gıremıyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Esrar içio serefsizler Sago da istemio tabii girmelerini 18 yasindan kucuklerin Mekan : Taksim Yeni Melek mi öyle bi yerde Nie bu rap party ler hep b.k tan yerlerde taninsada artık gitsek düzgün yerlere iyice varoş yaptılar.[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Dev Icerik !!! Hersey Var Emin Olun :) Main: Eglence VE Animasyon
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bılmıorum rap sewmem ama oyle esrar mesrar warsa pek bulasma[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yaw sigara bile azıma sürmedim bu güne kadar ortamla alakası yok insanin içinde olacak ! Esrar içseler ne olur geberir giderler. benim merak ettigim neden böyle ortamlar hep :([signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Dev Icerik !!! Hersey Var Emin Olun :) Main: Eglence VE Animasyon
armra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 küfür edebiyatı yapanlardan değil di mi bu ?[signature][hline]
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ıLK olarak öyle çıkmıstı ona buna küfür ediodu ama şimdi çok farklı adam içini kusuyor süper ;)[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Dev Icerik !!! Hersey Var Emin Olun :) Main: Eglence VE Animasyon
Öne çıkan mesajlar