kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bilgisayarım ınternete gırınce tum programları kapatıyor yanı bılgısayar gocuyor dıyebılırız neyse bende bılgısayarcıya gotrudum adam 256 mb ram taktı xp yi yükliyememiş ekran kartinda sorun varmış yapmaya calısıyorlar ama buyuk ihtimalle yapamayız dedıler bu anakartlar ne kadardir ??[signature][hline]Dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ekran kartında sorun varmış diyorsun sonra anakartlar ne kadar diyorsun hangisi bozuk olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ayrıca o bilgisayarcı sanki biraz seni kazıklamaya çalışıyormuş gibi geldi, bilgisayarının parcalarını yazarmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben donanımı iyi bilmiyorumda bilgisayarcı tanıdık eger duzelmesse yenı ana kart alacaz heralde ondan sordum fiyatını[signature][hline]Dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya 2 gün önce bi anakart beyenmstm ethernetli fln hem 67 dolar + kdv ydi p4 için asus marka asus iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 acaaba hyperthreading acik olabilirmi ...yani ne alaka diyebilirsiniz ki bende zamaninda ole demistim ..ancak dial up gunlerimde hyper .. acikken baglantim keiliyodun ancak kapatinca sorun olmuyodu...bi dene eger ole bir destegin varsa[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar