flood83 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya arkadaslar alakasız ama su ilk bolumde tren istasyonundan nasıl cıkıcaz o gerevlilerle dialog kurmak mumkun deil coblarla girisiolar ucan alette resmimizi cekio ama bir işe yaramıyo bavulları ust uste koyup mu karsıya firar edicez dicem onuda denedim :)nedir buradan cıkmanın yolu arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kapının açılıp "you citizen, come with me" demesi lazım birinin. onu takip edip odaya gircen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bence hiç başlama oyuna :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Heheh yavas yavas alisacak..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 aldim çatır çatır oynuyorum diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar