Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok canım sıkkın

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

10 aylık oğlum sabah 6'da ateşli havale geçirdi ve ne hikmetse dün gittiğim doktor birşeyi yok diye gönderen doktor yüzünden,bugün evladım ölüyordu,nabız alınamadı,kalp atışı v.s 0,gözlerini tavana dikti ve sabit kaldı öyle,aşağı yukarı 15 dk ambulansla,hastaneye götürme v.s o sırada,nabızı hareketlendirmek için bilmediğim iğneler v.s vuruldu.sonra çocuk kendin geldi ama,ömrümden 40 yıl gitti yemin ediyorum.şu anda araştırma hastanesin de yatıyor ve o kadar yorgunumki çay ve sigara dan başka parmağımı kaldıracak bir hareket yapmak istemiyorum.belinden su almak için kağıt v.s imzalattılar.beynin de hasar,ödem veya herhangi bir felç başlangıcı v.s varmı diye bakacaklar.aşağı yukarı 20 gün hastane de kalır dedi doktor hanım,soracağım bir sorum var aslında,acaba belden su aldırmak tehlikelimi 10 aylık çocuk için ve neden yapılıyor arkadaş,ne oldu tosunuma? :S
Sosyal ağlarda paylaş

çok geçmiş olsun =/.

Su alma;
Bu test beyin ve omuriliğin özellikle iltihabi ve mikrobik hastalıklarının teşhisi için yapılmaktadır. Beyinde bulunan mikrobik enfeksiyonlar bel suyuna da geçtiğinden dolayı, menenjit ve ensefalit gibi enfeksiyonların teşhisinde beyin omurilik sıvısının mikroskop altında analiz edilmesi hayati önem taşır.

denmiş
Sosyal ağlarda paylaş

myshkin yeni eve kızımı getirdim abi yanına almadılar çocuğun illa gircem diye tutturdu,adres v.s vereyim teyit ettir istersen

belden kasıt galiba omurilik dostum ya,yani şeffaf böyle su gibi bir sıvı çektiler,birde riskli olduğunu v.s söylediler işte,neyse kafam ambalaj gibi girip derdimi paylaşayım dedim.başka da bu kadar aktif olduğum kahve,facebook v.s yok genel de
Sosyal ağlarda paylaş

hepiniz sağolun arkadaşlar hatta myshkinin bile canı sağolsun,evlat kadar insana kafayı yedirttiren 2.şey yokmuş,benim asıl kızdığım nokta,tahlil v.s bile yaptırmadan eve gönderen dünkü doktor,pazartesi gidip kibarca laf çakmayı düşünüyorum.kayınpeder dava falan aç dedi de,kimsenin ekmeğiyle oynamam v.s dedim işte
Sosyal ağlarda paylaş

valla abi,bu sağlık konusun da kim ne yapıyor neler karıştırıyor anlıyamıyorum yemin ederim.istanbul da doktor arkadaşı aradım sorun yok su aldırabilirsin,kan aldırmak gibi birşey dedi,kayınpeder geldi,aman aldırma komşunun çocuğu felç oldu v.s dedi,arkadaşın dediğini yaptırdım.kayınpeder yalancı biraz da :S
ama işte kağıt imzalatmaları v.s bayağı bir kıllandırdı,tosunumun da resmini koyayım bari
Little Man

Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

oğlun sabah ateşli havale geçirdi nabzı sıfırdı, sen bugün başka başlıklara da mesaj atmak suretiyle forumda takılmışsın, şimdi gelmiş paticiğe belden tetkik yaptırmak sağlıklı mıdır diye soruyorsun?

2/10

art niyet böyle birşey işte.

bu arada geçmiş olsun hocam.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

hepiniz sağolun arkadaşlar hatta myshkinin bile canı sağolsun,evlat kadar insana kafayı yedirttiren 2.şey yokmuş,benim asıl kızdığım nokta,tahlil v.s bile yaptırmadan eve gönderen dünkü doktor,pazartesi gidip kibarca laf çakmayı düşünüyorum.kayınpeder dava falan aç dedi de,kimsenin ekmeğiyle oynamam v.s dedim işte

ekmeğiyle oynamıyosun, senin çocuğun gibi gönderebileceği kişilerin hayatını güvenceye alıyorsun. başka babaların, annelerin üzülmesini engelliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...