Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torent programlarında hız sorunu


mrtolga

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Azureus ve Bittornadoyu denedim Azureus da 6881 kapalı diyodu modem ayarlarını kurcaladım şimdi o sorunu vermeden bağlanıyo (apache routerli modem) ve programda yeşil yanıyor bittornadodada port sorunu oldu kurcaladım falan ondada yeşil oldu bağlantıyı gösteren yer.
Upload netlimitter ile 1k'da kitli ama hala 2 programda da 1-2k hızı geçemiyorum sp2'den dolayı olabilirmi yada sorun ne olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Bide Apache AE-DSL Modem kullanan varsa 1-2 şey sormak isticektim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

router arkasında ama portları açtım sanırım (tam ayarlarını çözemedim ) daha önce durum ışığı kırmızı durup 6881 de sorun var derken şimdi demiyor ve yeşil oldu ışık yani sanırım port olayı halloldu ama dl yawaş hala :(
arkadaşlar ben 20-25k ile dl yapıyorum diyor ben 1-2 bazab 7-8k sürekli inişli çıkışlı dl yapıyorum :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BitComet her zaman icin ruledur dl de. cok program denedim ama max dl hizinda rahatca sitede gezebilmek istiyorsan eksiksiz cozum sudur:

BitComet 0.56*

Net limiter v1.3*

Tweak Master v2.03*

bu programlarla nette surf yaparken ortalama 25 le de dl yapabilirsin, en azindan ben yapiyorum. Nasil bu kadar hizli surf yapiyorum peki? tweak master in yaninda tweak master linkfox diye bir prog daha geliyor. bu programcik internet exploreri hizlandiriyor. saglicakla kal.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...
BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...