-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 peh sor bakalım burdakilere efesmi daha iyi tuborg kırmızımı?.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sıcak şarap of olsada içsek şimdi ne kadar güzel olur[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Burdakiler beer expert zaten :lol:[signature][hline]Ee nolcak şimdi?
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 cidden bi şarap için uğraşıyomusunuz böle anlatıyosunuz..bira varken anlamıyorum.. [ama böle karlı havalarda iyi olabilir sıcak bişiler][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 salep için..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Salep kafa yapmıyor ki[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 elmada konulabiliyo benim bildiğim kadarıyla limon portakal yerine..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 git o zaman aç bi j.b kafa ol[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Para yok para :) Elektirik , su faturası bekliyor ödencek daha :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya herkez bira sevmem zorunda diil ben sevmiom misal:) ama sıcak şarap süper ehe portakallı enteresan olur çok etkilio içine atınca[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C [Bu mesaj Chemical tarafından 21 Kasım 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Çaydanlık alınır, içine bulduğunuz tüm tatlı meyva kabukları, 1-2 yemek kaşığı tarçın 1-2 yemek kaşığı bal (yoksa şeker) 2-3 bardaklık şarap 0.5-1 bardaklık su koyulur, ısıtılır kaynamadan alınır ocaktan, sonrada adabıyla sessiz sakin içilir saçmalamadan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 abi harikasın yaa bende bunun tarifini arıyorum ama bilen yok.. öle içkimi olur diyenlere de oha diyorum..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 0.5 su naaptın ya öldürdün şarabı?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
magecy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya evde bulunabilecek malzemelerle direk bir içki yapamazmıyız? aslında yaparızda nasıl?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben okadar bal ve meyva kabuğunun ağır geleceğini düşünerek söyledim onları ama tabi deneme yanılmam etodu kullanılabilir uzun süre oldu yapmayalı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hmm bana 3 bardak şarap, ve 2 kaşık bal üzerine 0.5 bardak su fazla gelmedi açıkçası, nitekim ısıtıldığında çok ağır gelebilir. Ama yinede bir ara denemek lazım hmm nitekim yarım bardak derken ben birde kırmızı şarap kadehini düşünmüştüm acep kaç yemek kaşığı ederki o [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Kasım 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar