Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 uqurkandemir said: bi kaç siteye daha koydum. müşterinin nerden cıkacağı bellimi olur :) bu siteden 200 tl veren bi arkds var şuan. ama bekletiyorum. akşam ah fiyatlarına göre bakacam burada bold olan kısım tuhaf esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 arkdslar cokmu tuaf? diablo3 oyununu oynuyorsanız ne paraların döndüğünü zaten biliyorsunuzdur. bi arkads 200 lira teklif etti. başka bi arkdsda fiyatta indirime gidersen haber ver dedi. özel msjlarımı ifşa ediyim size? item hala alınabilecek en ucuz değerindedir. ve 250 tl den satışı devam etmekdedir.. lütfen satışı baltalamaya calısmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: Bir de şu var. Burada o kadar hardcore oynayan bulamazsın. bunu demiştim ya o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 -Crawler- said: inyormaynd said: Şu oyunu halen oynayan var mı halen :D Bunu soruyu soran yüzseksensekizbindörtyüzondördüncü kişisiniz. Bu da hediyeniz. şu verdiğin link bir dönem ban sebebiydi. şikayet ettim umarım yine öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 80-100 € eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar