Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nisan askerlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://forum.donanimhaber.com/m_66539823/mpage_25/key_/tm.htm

şuraya baktım ufak bi google araştırmasından sora. bi sürü bugun girilmiş entry var ama böyle bişiden bahsedilmiyo.
Mesaj tarihi:
Geçen Ağustos celbi (347) dolmadıysa hiçbir celp dolmaz. Bedelli muhabbetini bekleyip de aradığını bulamayanların alayı gitti, üstüne mezuniyet dönemi.

Nisan görece olarak en az rağbet edilen celptir zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum
Mesaj tarihi:
bi de yeni bi bilgi öğrendim donanımhaberde, tecili bozdurduktan sonra mart ayında ben vazgeçtim diyebiliyormuşuz. hep korkardım lan bozacam tecili bi iş bişi çıkacak diye devlet baba o hakkı vermiş sdf.
Mesaj tarihi:
1 seneyi doldurduysanız evet. Ama genelde istifaya zorluyorlar jdsfjsdf, askerlik nedeniyle işten çıkarma diye bir prosedür var.

Ben taksitli olarak anlaştım , her ay yarı maaşımı aldım askerdeyken Nisan'a kadar da almaya devam edeceğim aynı iş yerinde çalışmaya başlamaz isem
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gelin torunlarım gelin mıntıklar nöbetler sizi bekler nihahaha.

olm manyakmısınız o hatayı ben yaptım 82gün daha çekecem gelmeyin kacın uzatın yada uzun dönem yapın sakın er falan olmayın amk 20yaşındaki bebelerle ugrasıyorsunuz burada ilkokul mezunu komutanlar agzınıza sıcıyor
Mesaj tarihi:
askerlik yapıyorsun biri gelipde 35 derecede kamuflajlarla günesin altında kafamda kafalık ustumde kursun gecırmez yelek ayagımda bot elimde silah ile dikili nobette 8 saat durmadan önce bende ole dusunuyordum gibi bişi. sen onlara dahi gelemiyorsan askerlıkde kaç zaten. ben diyorumki yazın mesai saatleri uzun gündüzleri ot çop toplatıyorlar tarla surdururler agac budatırlar hiç bos bırakmazlar geceleride zaten gece eğitimi var havalar ıyı oldugu ıcın ayrıca o sıcakda o kadar giysi ile geziyorsun nobet tutuyorsun karar sizin. iyi giyinildiğindee üşünmüyor ha sen günde 2 saat üşümeye sabah 6 akşam 6 çalışmayı tercih ediyorsan tabi git durma
  • Yeni Oluştur...