Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinan Çetin-Okul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gittik moncain le beraber filme ehe,o telefonu açtıktan sonra hugo olayına bittim,vivid pek komik gelmedi sonrasında ragga oktay yardı attı orda eheh başroldeki kız pek güzel gelmedi diğer ikisi gene süferdi falan filan.. güzeldi yani gidilip görülecek cinsten
Mesaj tarihi:
Bugün gittik file beklediğim gibi çıkmadı korku değilde daha çok bir komedi filmine gider gibi gidin çünkü korktuğunuzdan çok gülüyorsunuz.Hele bir hugo sahnesi vardı bittim ben ya.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
boccob sen ne dion bu film isterse gene çıksın çeke çeke, ve onlar çektikçe biz destekleye destekleye gelişcek bu iş pat die olmuo. önce belli bi deneyim kazanmak vs gerekio sanırım hollywood denen yerde ne akdar süredir korku filmleri çekildiğini unutuosun[signature][hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Mesaj tarihi:
türk sineması için bir ilk sanırım yani güzel olup olmaması o kadar önemli değil bence .Bir şeylerin bir yerden başlaması gerek devamı gelir nasıl olsa.[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gittim gördümde aklımda bi cümle kaldı başka bişi değil
( Hugo'nun a.. koyayım ). Yorumum ne korkunç ne de komikti ikisi de olsun demişler ama hiç biri olmamış bu bakımdan türü anlaşılamaz korku filminde gerilim olmazsa olmazı unutulmuş bi film olmuş. Beğenmedim !
Mesaj tarihi:
şarkı hatırladığım kadarıyla bana berbat gelmişti
tabii zevkleri tartışmaya gerek yok ;)[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)

[Bu mesaj jankis tarafından 24 January 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyunculuk kötü, ama çekimler çok iyi (mise-en scene'ler, efektler falan çok başarılı), müzikler çok iyi, e hikaye de güzel olunca ortaya gayet başarılı bir film çıkıyor. şahsen çok beğendim, herkese de öneririm..
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu filmin türü ne korku ne komedi bence.. baımsız film türüne cok daha yakın duruo .. izlerken ne güldüümü ne korktuumu ne baska bi tepki verdiimi hatılıorum .
ama film bittikten sonra acaba kaç paraya böle bi film cekilir ben de kassam böle bişiyi ucuza cıkarabilirmiyim die düşündüm oldu .
Mesaj tarihi:
Son üç mesaj dışında bu konu ocak ayında unutulmus gitmiş paticik in tozlu arsivlerine kaldırılmıstı neden bu iğrenç filmi tekrar cıkardınız meydana kusucam.[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
  • Yeni Oluştur...