Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinan Çetin-Okul

Moncain

Öne çıkan mesajlar

gittik moncain le beraber filme ehe,o telefonu açtıktan sonra hugo olayına bittim,vivid pek komik gelmedi sonrasında ragga oktay yardı attı orda eheh başroldeki kız pek güzel gelmedi diğer ikisi gene süferdi falan filan.. güzeldi yani gidilip görülecek cinsten
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gittik file beklediğim gibi çıkmadı korku değilde daha çok bir komedi filmine gider gibi gidin çünkü korktuğunuzdan çok gülüyorsunuz.Hele bir hugo sahnesi vardı bittim ben ya.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

boccob sen ne dion bu film isterse gene çıksın çeke çeke, ve onlar çektikçe biz destekleye destekleye gelişcek bu iş pat die olmuo. önce belli bi deneyim kazanmak vs gerekio sanırım hollywood denen yerde ne akdar süredir korku filmleri çekildiğini unutuosun[signature][hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şarkı hatırladığım kadarıyla bana berbat gelmişti
tabii zevkleri tartışmaya gerek yok ;)[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)

[Bu mesaj jankis tarafından 24 January 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Son üç mesaj dışında bu konu ocak ayında unutulmus gitmiş paticik in tozlu arsivlerine kaldırılmıstı neden bu iğrenç filmi tekrar cıkardınız meydana kusucam.[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...