Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ben azcık şişmanım ama :-p şaka biryana bence herkezin acık olarakta beğeneceği bir film olduğunu düşünüyorum..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 orc bi git izle sonra yorum yap. AAA[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 dojorel senin başın ağrıyodu hani bak bilgisayar iyice ağrıtır bence sen yat en iyisi :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 gittik moncain le beraber filme ehe,o telefonu açtıktan sonra hugo olayına bittim,vivid pek komik gelmedi sonrasında ragga oktay yardı attı orda eheh başroldeki kız pek güzel gelmedi diğer ikisi gene süferdi falan filan.. güzeldi yani gidilip görülecek cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bugün gittik file beklediğim gibi çıkmadı korku değilde daha çok bir komedi filmine gider gibi gidin çünkü korktuğunuzdan çok gülüyorsunuz.Hele bir hugo sahnesi vardı bittim ben ya.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 boccob sen ne dion bu film isterse gene çıksın çeke çeke, ve onlar çektikçe biz destekleye destekleye gelişcek bu iş pat die olmuo. önce belli bi deneyim kazanmak vs gerekio sanırım hollywood denen yerde ne akdar süredir korku filmleri çekildiğini unutuosun[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 türk sineması için bir ilk sanırım yani güzel olup olmaması o kadar önemli değil bence .Bir şeylerin bir yerden başlaması gerek devamı gelir nasıl olsa.[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bende bugün gittim :) güzel bir filimdi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Gittim gördümde aklımda bi cümle kaldı başka bişi değil ( Hugo'nun a.. koyayım ). Yorumum ne korkunç ne de komikti ikisi de olsun demişler ama hiç biri olmamış bu bakımdan türü anlaşılamaz korku filminde gerilim olmazsa olmazı unutulmuş bi film olmuş. Beğenmedim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 acaba gerçekten öyle bir olay varmıdır :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya fılmın ortalarında calan nehır erdoganın soledıı GİTME isimlı sarkı nedır oyle ya bıttım bititiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 şarkı hatırladığım kadarıyla bana berbat gelmişti tabii zevkleri tartışmaya gerek yok ;)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 24 January 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: jankis, 24 January 2004 22:12 tarihinde demiş ki: şarkı hatırladığım kadarıyla bana berbat gelmişti tabii zevkleri tartışmaya gerek yok ;) belkı sewen wardı be abi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bu film ne korku ne de komedi direk psikoloji[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 oyunculuk kötü, ama çekimler çok iyi (mise-en scene'ler, efektler falan çok başarılı), müzikler çok iyi, e hikaye de güzel olunca ortaya gayet başarılı bir film çıkıyor. şahsen çok beğendim, herkese de öneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hugonun m.na koyim meselesi[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu filmin türü ne korku ne komedi bence.. baımsız film türüne cok daha yakın duruo .. izlerken ne güldüümü ne korktuumu ne baska bi tepki verdiimi hatılıorum . ama film bittikten sonra acaba kaç paraya böle bi film cekilir ben de kassam böle bişiyi ucuza cıkarabilirmiyim die düşündüm oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya arkada_lar ben bu film i indirmek istiyorum bana bu film'i indire bileceim bir site söylermisiniz acaba (Biraz saçma oldu gailba :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Son üç mesaj dışında bu konu ocak ayında unutulmus gitmiş paticik in tozlu arsivlerine kaldırılmıstı neden bu iğrenç filmi tekrar cıkardınız meydana kusucam.[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Valla sinemaya geldi gidemdim televizyonlar yan1nlad1 izlemeyemdim e böyle olunca tabiki bi_iler söylemek laz1m art1k yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar