BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 4 gece – 5 günlük bir ULUDAG gezisiyle liselilerin Christmas tatiliyle kesişen 22-26 veya 23-27 Aralık tarihlerinde Magic Life, Grand Yazıcı, Ağaoğlu olmak üzere 3 farklı otelde gerçekleşecek.FRANCOFEST ULUDAĞ festival programına ev sahipliği yapacak Uludağ'ın en büyük tesisi olan MAGIC LIFE; 4 gece 5 gün boyunca Mor ve Ötesi, Arto, Gripin konserleri, Fg Party ve büyük bir sürpriz sanatçı ile renklenecek.UNILIFE ve turizmdeki markası UNITOUR'un gerçekleştirdiği FRANCOFEST ULUDAĞ'a birçok kolej ve liseden 1000'i aşkın katılımcı bekleniyor. 27 Kasım’a kadar erken rezervasyonda birçok imkan tanınan FRANCOFEST ULUDAĞ'da 8 taksite kadar ödeme imkanı, indirimli kayak dersleri, %50 ulaşımda indirim gibi birçok avantaj FRANCOFEST katılımcılarını bekliyor. Sınırılı sayıda kontejanın olduğu FRANCOFEST ULUDAĞ'da sizlerde eğlence dolu bir ULUDAĞ yaşamak istiyorsanız rezervasyonlarınızda acele edin!!27 Kasım'a kadar erken rezervasyon yaptırın aşağıdaki dört imkandan birini seçin. - Peşin Fiyatına 1+5 taksit (Bonus - Shop&Miles) - 5 gün Kayak Kirası + 8 saat kayak dersi = 35 milyon - %50 indirimli Ulaşım - Ücretsiz KayakFİYATLAR;[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet gençler size bir iyilik yapalım böylede güzel avantajlarla Magic Life'da kelepir Uludağ tatili yapalım dedik rezervasyon ve aklınıza takılacak herhangi bir soru için bana başvurabilirsiniz Yetkili: 0535 589 10 54 iyi eğlenceler[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bunun gibi bir organizasyonda, kolejliler ile bir hafta dört köşe diyordu. Aynen böyle yazıyordu broşürde açıkçası bi şey ettim böle yadırgadım oda bu hafta için uludağ idi ama bu şirket değil sanırım çünkü onları kim yaptıysa oda fiyatlarını çok komik yapmış biri diğerini tutmuyor taksitli ödemelerin hehe [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Kasım 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok bu direk Franco Fest aslında liselere yönelik müzik festivali tabii bana da üniversite rezervasyonlarını yıktılar :) baktık daha önceki Franko Fest güzel oldu bir daha yapalım dedik. bu çok daha güzel olacak[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Burnumuzun dibinde uludağ var bi adım bile atmadık :)[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
dooman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla üni'lerin olduğu organizasyon zamanları süper oluyor uludağ. Uludağda milf'ler, kokoşlar ve anaconda'lar da olmuyor bu vakitlerde. Fiyatlar da ucuzken gitmek lazım en kalabalık oda en ucuzu idi galiba babacum bana 6 kişilik bi tane ayarla doldururuz içini sonra.
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Abi resme dikkat ettiyseniz Arto var. O adam varken gidilirmi oraya Allah aşkına. Sizide kendine benzetmeye çalışır sonra bak karşmam.. :)[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
Head Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 babacum aynı şirkette çalışıyoruz sanırım ehhe.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 şu süpriz sanatçı hande yener fln olmasin mazallah kadini izlerken yan masada oturan adamin teki "huelayn" diyerek 1000 şişe şampanya açtırıp bizi sırılsıklam etmesin[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Acextar, 09 Kasım 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Abi resme dikkat ettiyseniz Arto var. O adam varken gidilirmi oraya Allah aşkına. Sizide kendine benzetmeye çalışır sonra bak karşmam.. :) üff artoda nası eğleniliyor war ya.. über alles :) dres'e sorun o bilir :D[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
Head Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 madem reklam yapıyoruz tayt .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. [Bu mesaj Head tarafından 09 Kasım 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ROGUE party ile FRANCO FEST i karıştırmayın. franco fest'in bu haftasonu flierlerini dağıtıcam caddede , turuncu kafayı arayın .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ulan kagfa ayrıca konuaç millet hande yener diye saldıracak şimdi.. walla hande yenr de müthiş oalcak ama benim sınaw zamanıma denk gleiyor o yüzden o orgasnizasyonda görev alamiyciğim bu arada olum caddede dağıtana kadar okulda dağırt lan rezervasyon masası neyn bir şeyler aç[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
Head Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya birinci sınıfız dövmesinler df[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 dayı sen iste biz finalleri 3-4 hafta sonrasına atarız[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aman coraplari doldurmayi unutmayin belki noel babaniz hediye getirir. christmas tatili nedir ya? neyse aman 5 veya 6 kisilik odalarda kalmayin 3 kislik odalari sikis pikis yapip 6 kisilik yapiyorlar kotu oluyor
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gidiceksek eger sole yapalim bi gurup kurak paticikden beraber ortak verelim oda parasini pesin verelim hem daha masrafsiz olır :)[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ahh yarıldım.. İlk once bu başlığı ve hızlıca içeriği okudum... said: BabacumMostors, 09 Kasım 2004 01:03 tarihinde demiş ki: Franco Fest ULUDAĞ! Haydi gençler Uludağ'a gidiyoruz Sonra bide aşağıdakiyle karşılaştım yarıldım.. said: BabacumMostors, 09 Kasım 2004 01:03 tarihinde demiş ki: Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. [signature][hline]
can Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 özcan deniz çıkcak. hande yener fln diil yani.[signature][hline]NbaTurk forumu...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: onlyreal, 09 Kasım 2004 04:04 tarihinde demiş ki: neyse aman 5 veya 6 kisilik odalarda kalmayin 3 kislik odalari sikis pikis yapip 6 kisilik yapiyorlar kotu oluyor 3 kişilik odayı 6 kişilik yapmıyorlar odalar geniş rahat yani şüphe etmeyin.. ben öyle abuk işe girermiyim hiç..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yillardir uludag giderim(ki zaten ailem bursada:) ) son senelerde okuldaki arkadaslarla gidiyorum butun oteller 3 kisilik odalari 6 kisi yapiyorlar. Arada bir kac tane sporcu odalari varki onlar ikinci sinif onun disinda 6 kisilik oda yok o otellerde bir daha kontrol et isin ilginc yani recai amcanin tekrar(magic life) ogrencilere izin vermesi. Benim bildigim magic lifetada 6 kisilik oda yok. Bizede gecen sene 6 kisilik odamiz var dediler millet gidince 3 kisilik odalara tikisti. bence bir daha kontrol et her sene patlatiyorlar cunku:)
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 iste eger cok kisi olursa ranzada bulamiyorsun:) said: BonePART, 09 Kasım 2004 14:28 tarihinde demiş ki: 6 kişilik oda diye bişi yok odaya 2 katlı ranzaları dolduruyolar aser kogusu tadında bir tatil anın oluyo
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 haydi, hoba![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
elm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 İyi güzelde fransız okullarının tatili falan var galiba bu sürede bizim hiç bir şeyimiz yok nası gitcez okul iş güç :((
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 -para yok -nası yok ya nerde para ? -Yok işte. Yedik onu biss -Nası yediniz ya? -Yedik işte.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Öne çıkan mesajlar