di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Bisiklet secmeye calisiyorum ama memleketin bisikletleri ve markalari hakkinda zerre bilgim yok. Belki bi cahil benimdir diyerek sormak istiyorum; Su asagidaki markalardan bildiginiz var midir ? Varsa nasildir guzel midir ? Para verip alinir mi ? Brands Boardman Carrera Pendleton Raleigh Apollo Razor Tifosi Grit Electra VooDoo edit : bir alttaki mesaja istinaden; Tercihen race, olmadi hybrid istiyorum. Fiyati gayet etkileyecek tercihimi ama cidden saglam bir urun icin 500 pound'a kadar yolu var. Haliyle guzel bisey alirim diye umuyorum. NE icin kullanacaksin derseniz, gunde 2-3 saat kadar spor amacli surup, 2-3 ayda bir de sehirler arasi yapilan turlara yarislara katilcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 nası bi bisiklet istiyorsun şimdi bisiklet var bisiklet var marka iyi olup istediğin tarzda beklentilerini karşılamayacak bisikletlerde var... marka olarak soruyorsan yazdıklarının birçoğu iyi markalar Carrera ve Raleigh çok ünlü markalar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kardeşime 6 7 ay önce orta karar bi carrera almıştık. baya memnun kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bende de carrera güneş gözlüğü var çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.bisantr.com/images/urunler/2012124831f2198-89b4-48d0-8035-6f791e311388.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 senko said: nası bi bisiklet istiyorsun şimdi bisiklet var bisiklet var marka iyi olup istediğin tarzda beklentilerini karşılamayacak bisikletlerde var... marka olarak soruyorsan yazdıklarının birçoğu iyi markalar Carrera ve Raleigh çok ünlü markalar zaten. Soyleyeyim hemen; Tercihen race, olmadi hybrid istiyorum. Fiyati gayet etkileyecek tercihimi ama cidden saglam bir urun icin 500 pound'a kadar yolu var. Haliyle guzel bisey alirim diye umuyorum. NE icin kullanacaksin derseniz, gunde 2-3 saat kadar spor amacli surup, 2-3 ayda bir de sehirler arasi yapilan turlara yarislara katilcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 trek, scott ve cannondale üçlüsünden birini tercih etsene bide boyun ve kilon kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 vecihiiiiiiii kos kos pisiklet topagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Garadia said: trek, scott ve cannondale üçlüsünden birini tercih etsene bide boyun ve kilon kaç? Abi trek'e baktim ama race bike'lari gereksiz pahali geldi. Bir de bu yazdigim markalarin tumunun satildigi magazalar var. Onlardan birine gidip gorerek deneyerek seceyim istiyorum. Boyum 1.74, kilo da 96 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Raleigh (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Kasma cok zaten caliyorlar bisikleti burada. Al bir tane decathlon'dan basina bisi gelirse de karadenizde gemilerin batmamis olur https://www.decathlon.co.uk/triban-3-red-road-bike-id_8274036.html#anchor_ComponentProductMoreInfos benim mtb decathlondan almistim ben 2008 mi 2009 da mi ne 90 pound vermistim, halen daha biniyorum gayet guzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Buraya ek bilgi olsun. Ingiltere'de calistiginiz firmalarin cogu ride to work scheme icin onay veriyor. Vergileri odemeden bisiklet aliyorsunuz devlet destegi ile. Tabi bu Di icin gecerli degil, cunku: Employers of all sizes across the public, private and voluntary sectors can implement a tax exempt loan scheme for their employees. The employees wishing to participate should be paid through the PAYE system. The scheme is not available to the self-employed or employees on the National Minimum Wage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 pazarteyi bekle iş arkadaşım profesyonel bisikletci gelsin sorucam yarışlara falan katılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 (tu) Bugun ziyaret ettim bu adamlarin magazalarindan birini bu arada. Suna hayran kaldim. Sitede cok biseye benzemiyor ama aleti gorunce dibi dusuyor insanin; http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_storeId_10001_catalogId_10151_productId_875987_langId_-1_categoryId_165534 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 pislet lan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar