Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su markalardan bildiginiz var midir ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bisiklet secmeye calisiyorum ama memleketin bisikletleri ve markalari hakkinda zerre bilgim yok. Belki bi cahil benimdir diyerek sormak istiyorum;

Su asagidaki markalardan bildiginiz var midir ? Varsa nasildir guzel midir ? Para verip alinir mi ?

Brands
Boardman
Carrera
Pendleton
Raleigh
Apollo
Razor
Tifosi
Grit
Electra
VooDoo

edit : bir alttaki mesaja istinaden;

Tercihen race, olmadi hybrid istiyorum. Fiyati gayet etkileyecek tercihimi ama cidden saglam bir urun icin 500 pound'a kadar yolu var. Haliyle guzel bisey alirim diye umuyorum.

NE icin kullanacaksin derseniz, gunde 2-3 saat kadar spor amacli surup, 2-3 ayda bir de sehirler arasi yapilan turlara yarislara katilcam.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

nası bi bisiklet istiyorsun şimdi
bisiklet var bisiklet var
marka iyi olup istediğin tarzda beklentilerini karşılamayacak bisikletlerde var...

marka olarak soruyorsan yazdıklarının birçoğu iyi markalar
Carrera ve Raleigh çok ünlü markalar zaten.

Soyleyeyim hemen;

Tercihen race, olmadi hybrid istiyorum. Fiyati gayet etkileyecek tercihimi ama cidden saglam bir urun icin 500 pound'a kadar yolu var. Haliyle guzel bisey alirim diye umuyorum.

NE icin kullanacaksin derseniz, gunde 2-3 saat kadar spor amacli surup, 2-3 ayda bir de sehirler arasi yapilan turlara yarislara katilcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Garadia said:

trek, scott ve cannondale üçlüsünden birini tercih etsene
bide boyun ve kilon kaç?

Abi trek'e baktim ama race bike'lari gereksiz pahali geldi. Bir de bu yazdigim markalarin tumunun satildigi magazalar var. Onlardan birine gidip gorerek deneyerek seceyim istiyorum.

Boyum 1.74, kilo da 96 bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kasma cok zaten caliyorlar bisikleti burada.

Al bir tane decathlon'dan basina bisi gelirse de karadenizde gemilerin batmamis olur

https://www.decathlon.co.uk/triban-3-red-road-bike-id_8274036.html#anchor_ComponentProductMoreInfos

benim mtb decathlondan almistim ben 2008 mi 2009 da mi ne 90 pound vermistim, halen daha biniyorum gayet guzel alet
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Buraya ek bilgi olsun. Ingiltere'de calistiginiz firmalarin cogu ride to work scheme icin onay veriyor. Vergileri odemeden bisiklet aliyorsunuz devlet destegi ile.

Tabi bu Di icin gecerli degil, cunku:

Employers of all sizes across the public, private and voluntary sectors can implement a tax exempt loan scheme for their employees. The employees wishing to participate should be paid through the PAYE system. The scheme is not available to the self-employed or employees on the National Minimum Wage.
Sosyal ağlarda paylaş

(tu)

Bugun ziyaret ettim bu adamlarin magazalarindan birini bu arada. Suna hayran kaldim. Sitede cok biseye benzemiyor ama aleti gorunce dibi dusuyor insanin;

http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_storeId_10001_catalogId_10151_productId_875987_langId_-1_categoryId_165534
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...