Freede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Sag Tiklayip Sava Target As Yapin... http://members.lycos.co.uk/trfreede/Nebulous.rar Begenirseniz Digerlerinide Yollarim ;)[signature][hline]http://tr-d.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İndiriyoruz da,nası bişey bu? Biraz açılayıcı bişiyler yazsaydın...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 pardon kendisi Trance dir Veya Kendini Öle Sanmaktadir :)[signature][hline]http://tr-d.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya şimdi indirdim de,bunun senin performansınla ne alakası var :) performans göstermiyosun ki,e-jay gibi bi programda Uptıs Uptıs yapmışsın. Ayrıca ritmde bozukluklar var.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 e-jay gibi bi program dir dogrudur ama 1 program degildir ;) 3 program kullanilmistir ritmde bozukluğu söyleyen ilk kişisin :) özellikle ritm kacirmamak icin baya ugrastim[signature][hline]http://tr-d.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Çok özür dileyerek bir şey sorucam. Ultima Online oynuyor musun?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Dance E-Jay ile 3-5 sample kullanmışsın.Ritm'leride onda ayarlamışsın.Budur yani.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu noktada tartisma buyumeden mudahale ediyorum indirip dinlemedim kaydi, ama trance muzikte bile o 3 5 tane basit dediginiz seyi bir araya koyup ortaya guzel bi muzik cikarmak en az, ne biliyim, Vai kadar gitar calmak kadar onemlidir, belki ondan daha kolaydir, ama dusnce ister ornek olarak Satisfactionin ritmi (o distortlu ses) eger benim gibi bi adamin agzinda sakiz oluyosa surekli (%80 Pink Floyd, kalan %20 de caz ve metal dinleyen biri) TIesto basarili olmustur Ema aplanin bi yorumu vardi zamaninda konustugumda onla, 300 500 dedigin sey eger guzelse o da bi sanattir anlayisli olun, on yargili yaklasmayin, trance sux diye yaklasanlarin mesajlarini temizlerim duzgun sekilde yorum yapmazlarsa biktim 'ben dogarken hastanede for whom the bell tolls caliyodu'culardan[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben anlamam turlerden baba :) siz yapicaksiniz orasini isimlerden de anlamam tiesto deildi galiba satisfaction falsom ordan? demek istedigim kaliteli 300 500 un olabilecegi ve onun da yetenek gerektirdigi[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya synth dümdüz gidiyor trancede biraz daha derinden gelir bas le havle , bildiğin teknotırans bu. hala arkadaki synth değişmedi bak. yok , ıh olmamış.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Şimdide ocağa atıp yakıyoruz......[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya bence vai'yla karışlaştırmak biraz nahoş oldu bunu.sonuçta daha basit bir şekilde akılınızda bir trance parçası yapabilisniz(enstruman bilgisi demiorum zkla getirmekten bahsediorum m üziği)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 1.Ultima Online oynamak la ne ilgisi var... 2.Arkadaki ritm sabittir ana program e-jay değildir e-jay bende yok bile fruity loops programıdır. ve bu programla kendi looplarını yapıp sonra müzik kulaginiza göre parca yapabilirsiniz 3.satisfaction benny benassi nindir satisfaction haric hit my heart , illusion parcalarini öneririm. 4.hic trance dinlememissiniz sanirim saygilar ;)[signature][hline]http://tr-d.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Laistragon, 20 Kasım 2004 05:25 tarihinde demiş ki: Çok özür dileyerek bir şey sorucam. Ultima Online oynuyor musun? Ahuaha[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 YIKICI degil YAPICI yorumun icin sagol bi TT olmadıktan sonra ögrencilik programlarla yapmaya calisiyoz en azindan ritm tutturmaya calisiyom hos sürekli ritmleri yakalayacagim elbet bigün ;)[signature][hline]http://tr-d.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Freede, 20 Kasım 2004 02:32 tarihinde demiş ki: Sag Tiklayip Sava Target As Yapin... http://members.lycos.co.uk/trfreede/Nebulous.rar ben indiremedim bile :) bi el atın :) ameleyim ne var :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kurtlar Vadisinin müziği gibi olmuş değişik hiçbişi yok hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı hep aynı....[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Böö! Buda benim Fruitloops ta yapıyoru maheln daha bitmedide şu ana kadar yaptığım paternlerin mp3 ünü koydum :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar