Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Delikanlı adam cilt temizletirmi gerekise ipe ipe temizletio. Bugun bakırköyde pat die daldım bi güzellik salonunu hatun kısmısı saç maç yaptırıo bende yandan sordum orada bi bayana acaba cilt temizleme yaptırmam mümkün mü die. Kadın tabiki dedi. Malum doktor amca anca yüzündeki akne makne falan öle gider diodu bizde yaptırak dedik. Bütün karizmayı ve erkeklik gururumuzu ayaklar altına alaraktan hatta ve hatta metroseksüel moduna bile girerekten oturduk buhar veren bi aletin altına yarım saat buhar banyosu yapıldı sonradan başladılar bi aletle yüzümdeki akneydi lekeydi falandı filandı sıkmaya o muhabette sürdü bi 45 dakka 1 saat sonradan bide vakumlu bi alet ile tekrar bi temizlediler yüzümüzü. En son olarakta güzel bi cilt bakım yaptı. Ciddi cidd işe yaradı suratta bitane leke kalmadı kaportayı 24 yıl aradan sonra bi pasta cila çektirmiş olduk. Eğer cidden cildinizde lekeler varsa hiç ilaçtı falan uğraşmayın derim gidin bi cilt temizlemeye her ne kadar delikanlı adamı bozsada güzellik salonlarında (yan odada millet ağda yaptırırken siz yanda cildinizi temizletionuz.) durmak hatta ve hatta 10 dakikayı gecen süreler boyunca orda durmak. Ama yinede işe yarıyor ve gerçekten kesin çözüm. Maddi olarakta pek pahalı oldugu söylenemez 80 milyon gibi bi ücret ödedim. He birde sakal makal olmıcak. (gitti güzelim topsakal) Varsa böle cilt sorunu olan uğraşmasın ilaçla filan gidin yaptırın.[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 80 milyon.. hakkaten pek ucuzmuş[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bakırköyde nerde?[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu?
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 resim isteriz güzellik salonundan önce - güzellik salonundan sonra diye[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 çok ii ya bende uğraşıyom sivilcelerle :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Valla dün geceki resimlerim var albumde bugun şu handcam gelsin çeker yollarım suratı ama top sakal gitti karizma gitti 2 gün sonra anca :P[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: paspatur, 20 Kasım 2004 21:30 tarihinde demiş ki: Bakırköyde nerde? Askerlik şubesinin arkasında bi yerlerd lap die daldım isim falan bakmadım valla baktım cilt temizleme yazıodu bi cesaret daldım dükkana.[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Sendeki de iyi cesaret haa.. Ya seni temizleselerdi :yapma: :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Valla dükkan bostu saat 12 gibi girdim saat 1 oldu bi baktım şansada paso 20 22 yasında hatunlar giriverdi dükkana artık bu cocuk metroseksüel mi dediler topmu die düşündüler ne dediler bilmiom ama koskoca istanbul bi daha görmem zaten yüzlerini :P Bitanesi beni gördü ben sonra gelim dedi :P[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Dorsia, 20 Kasım 2004 21:41 tarihinde demiş ki: O şimdi asker... Ama güzellik salonundan sonra muhtemelen acil terhis isterler:P Çarşamba dönüoz zaten bi 90 gün daha yapcaz gene dağıtcaz karda kıyamette zincir tak zincir sök eller falan haşat olcaz ama ne yapalım yaptırdık bi cilt temizleme. Zaten doktor söyledi olsa hastahanede yaptıracaktım.[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 haaa anladım nargileci var oralarda biyerlerde ...[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu?
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 aqua yok yaw gözlerin altında ufak ufak yağ bezesi vardı biraz onları aldırmak için hem onları aldırırken komple temizlik ama güzel oldu surat pamuk gibi valla :)[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Millet bizden beter orda ellerinde cımbız elmacık kemiğini ordaki kılları yoluolar :P Bizim orda paticikten daha az abazan vardır emin olasın :P Safranbolu sağolsun :P[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ondan sonra iz kalsın bitaneside ısıt cımbızı sür yansınlar dedi :P Tabi güzelim dedim :P[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Infernal_Reborn, 20 Kasım 2004 21:28 tarihinde demiş ki: 80 milyon.. hakkaten pek ucuzmuş Aylık gelirin 1.5 milyarın üzerinde galiba, unutmaki memur maaşlarının 600-800 milyon olarak değiştiği bir ülkedesin ve 80 milyon gerçekten iyi bir para. Tanıdığım çok insan var 200 milyon kirada oturan. Infernal haklı hiçde ucuz değil. [Bu mesaj Jezz tarafından 20 Kasım 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sonucta lüks olarak sayilabilcek birsey icin pahali degi bence.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kadın gozunum onunde sac kesmeye 40 mılyon aldı. Herhalde benim için o kadar ugrastı 80 mılyon cok olmasa gerek normal bi ilaç bile en a 30 40 milyon...[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Öne çıkan mesajlar