-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Merhaba arkadaşlar ben,Berkin Efe ama siz kısaca efe diyin.İzmirliyim 88 liyim.Göztepeliyim.Forumda Kalıcı olmaya geldim.Biraz Sivri dilliyimdir idare etceniz artık.Arkadaş canlısıyımdır.1 haftadır bakıorum foruma katı kurallar sıkı dostluklar güzel bi forum.[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hosgelmıssen Tam 35 goztepe eee bucugu nere...? *!gulumser*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ne demek istiosun tam olarak ?[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ha bu arada daha çok spor bölümünde takılacam.:)[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sen glba tam goztepe marşlarını bılmıosun neyse bılmıosan sorun yok[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 :P bana ne dio ehe ben yalıda oturuom kocum :P nese.bu arada paticik fm ide indirdim güzel güzel dört dörtlük bi forum .[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kobe'cım Tam 35 Goztepe dır 35 bucuk olarak kendılerını ıfade edenler ıse KsK lılardır hatta araba plakalarına bıle 35 ın yanına bucuk yazanlar war we hatta onlar ben ızmırlıyım demezler Karşıyakalıyım derler Goztepenın de bır sloganı wardır Tam 35 Goztepe bucuguda K**h*ne dıye[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 19 Kasım 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bende arlkadaş ,istanbul göztepeden.. I KİSS YOU!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 abi ben izmir diom :P :P[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hoşbulduk.ysidios[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hoş gördük hoş gördük.[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: -Kobe-, 19 Kasım 2004 20:41 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar ben,Berkin Efe ama siz kısaca efe diyin.İzmirliyim 88 liyim.Göztepeliyim.Forumda Kalıcı olmaya geldim.Biraz Sivri dilliyimdir idare etceniz artık.Arkadaş canlısıyımdır.1 haftadır bakıorum foruma katı kurallar sıkı dostluklar güzel bi forum. Aramiza hoşgeldin[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hoşgeldiniz.[signature][hline]= icq , msn , mail = Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hoşbulduk.[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hoşgeldn[signature][hline]wtf? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 slm pan.[signature][hline]CmTurk Site Editör. Bu alemde Kral YALI.Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 HOŞGELDİN BABOLİ.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 selam mavi.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.