Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meslekler

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar wow daki meslekleri bir topic altına toplasak ve artılarını eksilerini yazsak hemen topic kirliligi yapmamıs oluruz hemde hemen bir bilgiye ulasılabilir deneyimlerinizden yaralanarak meslekler ve sizce o meslege en uygun ırk hangisi oldugunu yazarsanız sevinirim.Sagolun[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Sosyal ağlarda paylaş

her class her mesleği alabilirmi şuan tam bilemiyorum açikcasi oyunda denediğim her mesleği alabildim ama blacksmithing i denememiştim mesela , her hangi bir yerde bir yazida yok şimdi ne soylersem yalan olur onun dışında

meslekler şu şekil birbirini destekleyici olursa hem daha ucuz skill kasmi$ hem daha cabuk geli$tirmi$ olursunuz
alchemy - herbalism
leatherworking - skinning
blacksmith - mining
cooking - fishing

gibi,
tailoring , engineering , enchanting için boyle destekleyici skiller yok
bu skillerden birisini alip yanina
'havadan para kazandiran skiller' den birini alabilirsiniz
mining , skinning gibi cikardiginiz materyalleri satar tailoring/engineering icin materyal parasi cikartirsiniz

yada benim yaptigim gibi direk tailoring - leatherworking , blacksmithing - leatherworking alip kazandiginiz paranin tamamini materyale yatirip item almadan hizlica bu skilleri 200+ yapabilirseniz auction house 'un da guzelligi ile cok kısa surede
paraya para demezsiniz

bide bunlardan ayri olarak first-aid de bir meslek gibi gozuksede 2 limitli olan 'tradeskill' içinde değil 'secondary skills' içinde gozukuyor yani first-aid aldiktan sorna 2 tane daha tradeskill alabilirsiniz
ha bide Survival die bi olay var
bu kadar salak olur ben hic bi gerek gormedim =)
camping - cooking kari$imi bir$ey sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

Classa göre değişir mesella ben mage'im.Mage sadece cloth giyebildiği için tailoring çok uygun.Topladığınız linen cloth'larlar
kendi kıyafetinizi dikebilirsiniz.Eğer ben tailor olucam diyosanız
size bi ipucu linen cloth en çok humanoid yaratıklardan çıkıyor.

Irk olarakta Undead veya Human'ı tavsiye ederim.Undeadlerde meslek konusunda hiç sıkıntı çekmezsiniz.Hiç karışık değil.
Aradığınız mesleğin trainer'ını veya supplier'ını çabucak bulabilirsiniz.[signature][hline]Lorrotar
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior için blacksmithing ve mining meslekleriyle zırhını ve silahını yapabilirsin.Uzun iş dersen skinning ve leatherworking
ile öldürdüğün yaratıkların derileri ile kendi kıyafetini yapabilirsin.

(Çünkü yaratık öldürmek zorunda kaldıığın için daha kolay ve çabuk olur.)
[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 20 Kasım 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 20 Kasım 2004 12:28 tarihinde demiş ki:
Irk olarakta Undead veya Human'ı tavsiye ederim.Undeadlerde meslek konusunda hiç sıkıntı çekmezsiniz.Hiç karışık değil.
Aradığınız mesleğin trainer'ını veya supplier'ını çabucak bulabilirsiniz.

aehau adam sırf tailoring için human veya undead seçsin diyosun yani

ne gereği vardıki gidip bi guarda şunun traineri nerde dediğin zaman map'te kirmizi bir bayrak olarak gozukuyor zaten yeri
Sosyal ağlarda paylaş

bunu para kazanmak ıcın değilde bakın olay şöle olucak sen bir guild kurdugun zaman senın guilde her tur craftcı olucak oyuncular dıger oyuncuların ısteklerını gıdercek bole dusunun ılk basta para kazanmayı sallayın.Atıyorum sen ona cloth armor yapıcan baskası sana potion verıcek baskası mail armor yapıcak arkadasına vs vs olay böle gidicek ama demırbas craft skıllerı var class lar ıcın bunlar olmazsa olmaz mage priest tailor kasıcak rogue leather warrior bs bunlar mantıken kasıcagınız seyler warrior iken tailor kasarsan biraz abuse kacar[signature][hline]25 Şubata az kaldı
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Enchanting'i 150 seviyedeki biri olarak önermiyorum. Çoook sonlara doğru ancak bir kar getirmeye başlıyor. İnsanlar enchanting'i aramıyorlar, sen Auction House'a koyamıyorsun. İlla bir şekilde biirisi özel olarak ench. arayacakta, sen de o sırada aynı haritada olacaksın da, vs vs. Şimdiye kadar bir kez bile enchanting'den para kazanmadım.
Eksileri
-Çook zor ilerliyor çünkü gereken itemlar çok zor elde ediliyor. Büyülü eşya bulacaksınız da, disench. yapacaksınız içinden istediğiniz çıkacak..
-İleri seviyelere gelmedikçe aman aman artıları yok. Mesela benim seviyemdeki en iyi şeyler bir özelliğe +1 veren enchantmentla, weapon dmg'in 1 veya two handed'ı 2 arttıran enchanmentlar.
-Para kazanmak çok zor. Kendi pazarlamanızı kendiniz yapmalısınız sonuçta AH'u kullanamıyorsunuz.

Artıları
-300'e yaklaştığınızda işler ciddileşiyor ve işe yarar özellikler geliyor.
-60. seviye olan veya yaklaşan neredeyse tüm karakterler PvP'ye yöneldikleri için mutlaka enchantment (veya armor patches) yaptırıyor. Yüksek seviye enchantmentları sağlam ücretlere satabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...