BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Arkadaslar wow daki meslekleri bir topic altına toplasak ve artılarını eksilerini yazsak hemen topic kirliligi yapmamıs oluruz hemde hemen bir bilgiye ulasılabilir deneyimlerinizden yaralanarak meslekler ve sizce o meslege en uygun ırk hangisi oldugunu yazarsanız sevinirim.Sagolun[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Evet böyle bir rehber istiyoruz. Irklar classlar artılare eksiler hangi class için hangi ırk iyidir.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bence meslege uygun ırk diye birşey yok ihtiyacın neyse o işi yaparsın[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 orda onu kas etmedim ırklarında kendilerine gore artıları var bu artıları sizlere gore en iyi hangi mesleklerde cıkara bilrisin demek istemistim[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kimsenin meslekler hakkında bilgisi yokmu[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 her class her mesleği alabilirmi şuan tam bilemiyorum açikcasi oyunda denediğim her mesleği alabildim ama blacksmithing i denememiştim mesela , her hangi bir yerde bir yazida yok şimdi ne soylersem yalan olur onun dışında meslekler şu şekil birbirini destekleyici olursa hem daha ucuz skill kasmi$ hem daha cabuk geli$tirmi$ olursunuz alchemy - herbalism leatherworking - skinning blacksmith - mining cooking - fishing gibi, tailoring , engineering , enchanting için boyle destekleyici skiller yok bu skillerden birisini alip yanina 'havadan para kazandiran skiller' den birini alabilirsiniz mining , skinning gibi cikardiginiz materyalleri satar tailoring/engineering icin materyal parasi cikartirsiniz yada benim yaptigim gibi direk tailoring - leatherworking , blacksmithing - leatherworking alip kazandiginiz paranin tamamini materyale yatirip item almadan hizlica bu skilleri 200+ yapabilirseniz auction house 'un da guzelligi ile cok kısa surede paraya para demezsiniz bide bunlardan ayri olarak first-aid de bir meslek gibi gozuksede 2 limitli olan 'tradeskill' içinde değil 'secondary skills' içinde gozukuyor yani first-aid aldiktan sorna 2 tane daha tradeskill alabilirsiniz ha bide Survival die bi olay var bu kadar salak olur ben hic bi gerek gormedim =) camping - cooking kari$imi bir$ey sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hangi class için hangi ırk daha diye iyi bişey yok. bu konuda dengeler çok iyi bence oyunda.[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 20 Kasım 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Classa göre değişir mesella ben mage'im.Mage sadece cloth giyebildiği için tailoring çok uygun.Topladığınız linen cloth'larlar kendi kıyafetinizi dikebilirsiniz.Eğer ben tailor olucam diyosanız size bi ipucu linen cloth en çok humanoid yaratıklardan çıkıyor. Irk olarakta Undead veya Human'ı tavsiye ederim.Undeadlerde meslek konusunda hiç sıkıntı çekmezsiniz.Hiç karışık değil. Aradığınız mesleğin trainer'ını veya supplier'ını çabucak bulabilirsiniz.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Warrior için blacksmithing ve mining meslekleriyle zırhını ve silahını yapabilirsin.Uzun iş dersen skinning ve leatherworking ile öldürdüğün yaratıkların derileri ile kendi kıyafetini yapabilirsin. (Çünkü yaratık öldürmek zorunda kaldıığın için daha kolay ve çabuk olur.) [signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 20 Kasım 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya bence tailoringin yanına enhancing çok iyi gidiyor bir deneyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben shamanima herbalism + alchemy kastim ama sadece 90'a kadar geldim, kendi potionlarinizi yapmaniz ho$ tabii..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Lorrotar, 20 Kasım 2004 12:28 tarihinde demiş ki: Irk olarakta Undead veya Human'ı tavsiye ederim.Undeadlerde meslek konusunda hiç sıkıntı çekmezsiniz.Hiç karışık değil. Aradığınız mesleğin trainer'ını veya supplier'ını çabucak bulabilirsiniz. aehau adam sırf tailoring için human veya undead seçsin diyosun yani ne gereği vardıki gidip bi guarda şunun traineri nerde dediğin zaman map'te kirmizi bir bayrak olarak gozukuyor zaten yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bunu para kazanmak ıcın değilde bakın olay şöle olucak sen bir guild kurdugun zaman senın guilde her tur craftcı olucak oyuncular dıger oyuncuların ısteklerını gıdercek bole dusunun ılk basta para kazanmayı sallayın.Atıyorum sen ona cloth armor yapıcan baskası sana potion verıcek baskası mail armor yapıcak arkadasına vs vs olay böle gidicek ama demırbas craft skıllerı var class lar ıcın bunlar olmazsa olmaz mage priest tailor kasıcak rogue leather warrior bs bunlar mantıken kasıcagınız seyler warrior iken tailor kasarsan biraz abuse kacar[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya warrıor olucaksan bs yanına da mınıng alırsın shaman weya mage olursan weyahutta prıest herbalısm alchemy weya leatherworkıng weya taılorıng alırsın bu sekılde para konusunda sıkıntı yasamassın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Enchanting'i 150 seviyedeki biri olarak önermiyorum. Çoook sonlara doğru ancak bir kar getirmeye başlıyor. İnsanlar enchanting'i aramıyorlar, sen Auction House'a koyamıyorsun. İlla bir şekilde biirisi özel olarak ench. arayacakta, sen de o sırada aynı haritada olacaksın da, vs vs. Şimdiye kadar bir kez bile enchanting'den para kazanmadım. Eksileri -Çook zor ilerliyor çünkü gereken itemlar çok zor elde ediliyor. Büyülü eşya bulacaksınız da, disench. yapacaksınız içinden istediğiniz çıkacak.. -İleri seviyelere gelmedikçe aman aman artıları yok. Mesela benim seviyemdeki en iyi şeyler bir özelliğe +1 veren enchantmentla, weapon dmg'in 1 veya two handed'ı 2 arttıran enchanmentlar. -Para kazanmak çok zor. Kendi pazarlamanızı kendiniz yapmalısınız sonuçta AH'u kullanamıyorsunuz. Artıları -300'e yaklaştığınızda işler ciddileşiyor ve işe yarar özellikler geliyor. -60. seviye olan veya yaklaşan neredeyse tüm karakterler PvP'ye yöneldikleri için mutlaka enchantment (veya armor patches) yaptırıyor. Yüksek seviye enchantmentları sağlam ücretlere satabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar