Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

finansbank


Fistan

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

su bankadaki kredi kartımı iptal edebilirsem cok sevinicem gercekten. hayır aslında banka ile bi sorunum yok ama maas hesabımın bulundugu is bankası varken, ne yapayım bunu. hem kart aidatından da kurulmus olucam.


Abi sebebe ihtiyacin yok, suluk gibiler, direkt iptal ettir.

Abartmiyorum bi 4-5 kere iptal ettirdim, 4-5 kere geri geldi o kart. Ariyorum iptal ettirmek icin, karsidaki tip "e lazim olur zor gununuzde, iptal ettirmeyin kalsin nolcak" diyor mahalle agziyla. "Sana mi kaldi lan benim iyi gunumu kotu gunumu takip etmek" diye kopukler sacarak bagirinca, karsidaki tip aglayip iptal edince geri gelmedi neyseki. Aglatmak onemli. sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim bi sikayetim yok acıkcası. uni zamanında almıstım. 400 tl limitli idi. sonra bi tane go geldi, gecenlerde uni kartım da go olarak degisti. simdi iki tane go kartım var, ortak limitli ve 600 tl limit.

yani zaten kredi kartı ile bi harcama yapmıyorum ama 2 tane kart gereksiz su anda. ben iptal etmisken ikisini de ucurayım diyorum. sonra gelsin is bankasından mil toplayan yuksek limitli bisey. aidatsız mis gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...