Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dworgian said: Fin said: ne kadar vaktin var meşgulsun sanırım :s.s sanane fin? nevergofullretard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dünyanın en büyük bankasının Vatican olduğu hatırlatayım sana, Templar şovalyeleri bile tüm parasını yatırıp çıkarlarmış Haçlı Seferi'ne... Hala da para sayıyor Vatican, giriş 35 Euro'dan günde 50.000 kişi iyi para valla :) Suark said: ya öööö o okuduğunuz economy 101 lerin içinde bankalar var beyler, işte bak düşünemiosunuz öyle bi sistemi. Kafaya yerleştirmişler, a bu demişler ekonomi, başka bişi olamaz kabul edip takılıosunuz köle misali. Arz Talep dedi işte arkadaş. Banka olmayınca, talep olamayacak ki? Alamayacaksın abi evi. Alamayacaksın, e haliyle adam satamayacak 400x liraya. Sonuç? ev ucuzlayacak. Bak kendin söyledin, ah kullanabilseniz şu kafayı, birleştirebilseniz okuduklarınızla. Neyse, bu tartışma ad homineme gider, düz bilgi okuyayım hiç bişey sorgulamayayım kafası beni bozar. Ha bu arada mühendisim, doğamda var herşeyi sorgulamak ve varlığından şüphe duymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fin said: Dworgian said: Fin said: ne kadar vaktin var meşgulsun sanırım :s.s sanane fin? nevergofullretard.jpg senin beynin yanmış diabloda. yazık lan bu yaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 argümanlar müthüş ya. beyin yanmış diablo sanane http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/201/508/221435NothingtodoHereGifMadethiscuzIwas2479d82822723.gif?1321553488 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi anlamamakta inat mı ediosun (hayır aslında sadece trollük ile tatmin olan bir bünyesin ki niyesini hiç bilmiyorum bu türün). seninle muhattap olmak istemiyorum. sorduğun sorulara cevap vermek bile boş geliyor. çünkü amacın saçma. oraya buraya geyiğine laf edeyim trolleyeyim diye gezen boş bi adam modundasın. ve evet o yüzden şu açıklama harici, "sanane" cevabı senin soracağın her soruya default yanıtım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 çokta bi yerimde hani verdiğin cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar