Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garanti bankası

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın en büyük bankasının Vatican olduğu hatırlatayım sana, Templar şovalyeleri bile tüm parasını yatırıp çıkarlarmış Haçlı Seferi'ne...
Hala da para sayıyor Vatican, giriş 35 Euro'dan günde 50.000 kişi iyi para valla :)

Suark said:

ya öööö
o okuduğunuz economy 101 lerin içinde bankalar var beyler,
işte bak düşünemiosunuz öyle bi sistemi. Kafaya yerleştirmişler, a bu demişler ekonomi, başka bişi olamaz kabul edip takılıosunuz köle misali.

Arz Talep dedi işte arkadaş.

Banka olmayınca, talep olamayacak ki?
Alamayacaksın abi evi. Alamayacaksın, e haliyle adam satamayacak 400x liraya.
Sonuç? ev ucuzlayacak.
Bak kendin söyledin, ah kullanabilseniz şu kafayı, birleştirebilseniz okuduklarınızla.

Neyse,
bu tartışma ad homineme gider, düz bilgi okuyayım hiç bişey sorgulamayayım kafası beni bozar.
Ha bu arada mühendisim, doğamda var herşeyi sorgulamak ve varlığından şüphe duymak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi anlamamakta inat mı ediosun (hayır aslında sadece trollük ile tatmin olan bir bünyesin ki niyesini hiç bilmiyorum bu türün). seninle muhattap olmak istemiyorum. sorduğun sorulara cevap vermek bile boş geliyor. çünkü amacın saçma. oraya buraya geyiğine laf edeyim trolleyeyim diye gezen boş bi adam modundasın.

ve evet o yüzden şu açıklama harici, "sanane" cevabı senin soracağın her soruya default yanıtım olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...