Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 SW Fanatiklerinin beklediği Sith'in İntikamı'nın teaser posteri rtesmi olarak yayın(m)landı. 4 Kasımda yayınlanacak fragman öncesi yayınlanan poster hayli ilginç Posterde kırmızıışın kılıcı ile Anakin ve pelerininden oluşmuş Darth Vader sureti dikkaet çekiyorFragman için Ayrıca Episode 3'e [b]179 gün 09 Saat kaldı 19 Mayıs 2005'de geliyor[signature][hline].xgo Fatal War Online Gaming[Bu mesaj Lzrn tarafından 20 Kasım 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Lzrn tarafından 20 Kasım 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hiç güzel olmamış...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 güzel ama açıkçası çok daha güzel şeyler bekliorum ben[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hangi okuz yaptiysa grafiksel tasarimdan hic cakmiyormus herhalde bir figuru veya simgeyi resme adapte ederken figurun veya simgenin bi taraflari kesilmez, yarida birakilmaz. o kadar egreti duruyor ki. o gereksiz mi gereksiz seytan ayrintida gizli olayini yapmamis olsalarda adam gibi "aa bak burada bu var acaba ne olacak" dedirtecek bir background koysalar. bu resmi daha once de gormustum ve ilk gordugumde resmin daha devami var mi diye secmeye kalkmistim. official birsey oldugunu da bilmiyordum ve herhalde kestiler dedim. ayrica darth vaderdan cok imperial warriora benzemis o pelerin...[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Kasım 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Nette dolaşan çok daha güzel şeyler vardı şahsen..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bence guzel olmuş,ben sahsen begendım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 pelerinin pelerin olduğu belli olmuyor.Eşşek kadar Vader varmış gibi duruyor... Çok çok daha güzel olabilirdi...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İmzanın manası ne ?[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 pelerinden odun vermeden vader yapalim demisler olmamis.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=82334 http://forum.paticik.com/view.php?id=95457[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar