McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Önce parlak yerlerde mor yeşil bozulmalar oluyo. UOdaki scorpion quenn hesabı. Parlaklığı azaltınca o da azalıyo ama çok beter rahat bi oyun oynatmıyor. Bazen videolarda bile bozulmalar oluyor. Ama işin garibi sadece oyunlarda oluyo. Parlaklığı kapatsam bile oluyor bu olay. Önceden olmuyordu. Ekran kartım ati radeon 9200. sürücü güncelleştiridim değişmedi birşey.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 problem monitörden. değiştirmen gerekli.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Garantisi var allahtan da. Daha yeni gelmişti garantiden. Gerçi geldiğinden beri bir sorun var. Ama sadece oyunlarda oluyo bu olay windowsda hiç bir sorun olmuyo daha parlak yerlerde. Oyunlarda da her yerde olabiliryor. Loading arayüzlerinde bile oluyo bazen.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bide böyle nfs de falan mor araba geçice önüme ekranın üstarafı morarıyor direk. Sadece bu oyunda değil sybernia da bile oluyo karlarda renkler bozuluyordu. Monitörle alakasız gibi geliyo bana ondan sordum. Mesela arabaların bazı yerleri sivrileşiyo bazen. Ama bi kere düzgün girdikten sonra oyunu kapatana kadar birşey olmuyor. nba de de parlaklığı kapatıyorum ama sahada renkler bozuluyo yavaş yavaş gene.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ap ap =P[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar