arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yahu niye olmasın[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ya birisi olmuyor demişti ondan korkuyorum. yoksa bende oluyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: schaker777, 19 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: ya o kupon olayi radeon 9800 xt lerden cikiyor dimi ben satmistim bir tane 9800xt yaninda 10 tanedemi ne iste oyun vardi ne kadara aldiniz :¿? 9600xt den cıkıyor bide[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: mayfer, 17 Temmuz 2004 01:08 tarihinde demiş ki: single galiba Half-Life 2 tamamen Single üzerine geliştirilmiş versiyonudur Steam yada LAN üzerinden çalışması için Half-Life Source Çıkmıştır,2sinide oynuyorum şahane diyebilirim :)...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Valla benim 9800xt'den çıkmadı HIS ipneleri vermediler ama arkadaşdan aldım kupon çünkü o dial-up'tı. Neyse yükledim direk oynadım ben[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Çizgi elektronik dağıtacak dvd şeklinde. O kuponlar oyunun bronze versionunu yani HL2+CS Source'u alıyor. Yaklaşık 4.5 GB ikisi. www.asusturk.com/forum 'da ekran kartı kısmına girin orda gerekli bilgiler var. Gerçi ben internetten indiriorum cd'ye yazacam :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar