can Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 BU windows kendi kendini etkinlestirmek istiyor ve bunun için orjinal cd olmasi gerekiyor. e tabi benimki her türk gencininki gibi kopya xp :) 3 gün içerisinde etkinlestirmek zorundaymisim. Tamam, ben orjinalini almaya raziyim da, o aldigim orjinalin ürün kodu, benim simdiki xp'me uygun olur mu? Yoksa bütün bilgileri cd'ye çekmeye baslayayim mi? Ayrica sizde böyle bir sey oldu mu?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 xpyi yuklerken baska kod activition ederken baska kod kullanabilirsin sahsen boyle yaptim home editiondi[hline]Mp3 List Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tekrar bu konuyu gundeme getirdigim icin kusura bakmayın.Etkinlestirme win i yukledikten sonra tamamlanabilirmi?[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 arkadaslar banada ayni muhabbet karsima cikti ben tekrar format attim pc ye ve yeniden kurdum bir dahada sormadi nerden cikti bu diye arastirdim windows kendi kendini ispiklemis bu yuzdende sevice pack 1-2 disinda patch yapmayin bilgisayariniza deniliyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar