Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 iste boyle dusunmek dupeduz psikolojik rahatsizlik homofobi de demek istemiyorum, cunku cidden fobiyle falan alakasi da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Cipetpet said: Abi karşı cinsden sevip,nesli temizce çoğaltmak varken lcd cekipmi sevisiyor bu gayler çözemedim.kadın varken erkeğe ilgi duymak düpedüz paikolojik rahatsızlık işte yahu niye bu kadar net karşısın. ayrıca o adamlar mutlu sen niye geriliyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Dworgian said: demagoji yapma. edit; annesi babası gay olan çocuklar dalga geçilirse intihar eder demedim. 1) bu durum çocukla dalga geçilmesine sebep olabilir 2) dalga geçilen çocuklarda intihar a kadar varan travmalar olabilir bu Aptal cocuguna aptal insanların aptal hareketlerini açıklarsın, çocugun da aptal değilse hasar falan görmez. Niye gaylerin problemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu genellemen yanlış olduğu için yine edit; ayrıca gaylerin problemi değil. çocuğunu düşünmek her ebeveynin problemi. ister gay olsun ister normal. isim seçerken bile düşünmek gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 26 sayfa ne tartışılmış ki bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Okulda fakirlerle ve şişmanlarla da dalga geçiliyor onlar da yasaklansın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Yok, cocuklar aptaldır genellemesi baya dogru. Sadecec aptal değil, zalim de bir yaşam formu cocuk. Henüz beyni vicdan geliştirmedigi için hareketlerinde empati olmaz cocukların. Bakınız: Böcek yakma, sebepsiz yıkım, mal mülke zarar, etc. Cocukların hareketlerinden gay ebeveynler sorunlu olamaz, ergo: Hala kimsenin burnunu sokabileceği bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ben çocuğunun adını deniz koyanlardan iğreniyorum mesela, bütün hayatı boyunca hadi denize girelim xDxD şakalarını çekiyor, bazen intihara varan tramvalar yaşıyorlar. Hadi hepsini bir otele toplayıp yakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Çocuğun hareketlerinden sorumlu olsun değil olay. Senin acımasız dediğin bu varlıklar dalga geçebilecekler mi hiç iplemeden. Geçecekler. Aile de oturup açıklayacak. Ama bu çocuğun ortamda yaşadığı gerginliği değiştirmeyecek. Çocuklar alıngandır. Daha hassastır vs. Etkilenme şansı yüksek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Jim_E_Rustler said: Dalga geçseler, okulda itip kaksalar ne olur ki? Super kahramanların tarifinde var o cocukluk. okulda itip kakma o kadar hafife alınıcak bir mevzu deil. kurbandan öte suclu için zararlı bir durum zaten. hayatı boyunca boktan bi adam olup cıkıyo. öte tarafta, homoseksuel olmak dalga gecilicek bir konu olmadığı için, bu durumun cözümü, gizlemek olamaz. aksine ayıpmış gibi gizlemek anca itip kakanların elini güclendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ekmek said: Ben çocuğunun adını deniz koyanlardan iğreniyorum mesela, bütün hayatı boyunca hadi denize girelim xDxD şakalarını çekiyor, bazen intihara varan tramvalar yaşıyorlar. Hadi hepsini bir otele toplayıp yakalım. Bu forumun genelinde var sanırım bu direk örneği tek vakaymış gibi yorumlamak hatası dur sana da yazayım; Dworgian said: demagoji yapma. edit; adı deniz olan çocuklar dalga geçilirse intihar eder demedim. 1) bu durum çocukla dalga geçilmesine sebep olabilir 2) bu dalga geçme sonucu çocuk baskılanabilir dışlanabilir 2) dalga geçilen çocuklarda intihar a kadar varan travmalar olabilir bu ha ama adının deniz olması bu kadar büyük travma yaratır mı? bunun cevabını çocugun psikolojik yapısı belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ortaokul ve liseye giden birine dalga geçilmeyecek bi konu olmadığını anlatamazsın işte problem orda başlar hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ben de diyorum ki, okulda herşeyle dalga geçiliyor. Annesi babası ayrı olanla da geçiliyor, şişman olanla da geçiliyor, fakir olanla da geçiliyor zengin olanla da geçiliyor. Bunun kıstası çocukla dalga geçicekler değil. Farklı olan herşeyle dalga geçilir okulda ve bu kafayla gidersen homoseksuellik her zaman farklı olarak algılanır ve dalga geçilir. Dalga geçilmesinin sebebi sensin yani homoseksueller değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yoo anlatırsın miss gibi. dalga gecilicek bisey olduğunu anlatabiliyorsan, olmadığınıda anlatırsın. koca insanlık 100 bin küsür yıl beraber yasadıktan sorna anca yazıyı keşfetmişse arkadas, okuma yazma öğrenebilen biri bunuda öğrenir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 He 14 yaşına 15 yaşına gelmiş çocuğunuz hala EHUHEH ERKEK GAAAY SEKS falan diye geziyorsa lütfen uyutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Yok işte erken yaşta ögretirsen, her data gibi anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 türkiye'de işlevsiz baya hani somut bi örneği yok pek ne bi anayasal hak,tv dizilerinde görebilecekleri korkulacak nefret edilecek bir şey olmadığını anlatacak pek bi olay yok.bi 300 yılı var türkiye'nin hala minumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 e bi yerden baslanıcak yanı kendin diyon işte 300 yılı var diye. bugun baslamak seneye baslasak 301 yılı olur. öbür yandada sucluyu değil, masumu cezalandırmak zaten yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 o birazda ülkedeki eşcinsellerin testissizliği 75milyon ülkede parası ya da şöhreti olan bunu efektif kullanacak kimse yok doğal olarakta;haklarını aramıyorlar bişi yapmıyorlar.bi tane gay pride var totalde taksimde hani olmasada olur yoksa bireysel olarak ben ne yapabilirim pek bi fikrim de yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 mesela en basiti, hatta en temeli, evet abi bu konuyla ilgilenmeye baslamalıyız diyebilirsin. niyet ettim eşcinselliğe olan önyargıyı kırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 İşte sizin kafanızın basmadığı nokta da bu boşuna bana bişeyler yazmayın bi çoğunu okumadım bile.... Siz her nasıl inançlarınız ve duygularınız konusunda kimsenin size karışmamasını inanmıyorsanız bunun kendi probleminiz olduğunu söylüyorsanız Sizde bu konuda bana karışmayın lütfen benim düşüncelerim benim düşüncelerim benim inancım Eşcinsellik bildiğin bir hastalıktır.. Normal yollardan takılmak ve karşı cinsle iletişim kurmak varken sen aynı cinsle takılıyorsan sorunu seni anlamayan toplumda değil bizzat kendinde aramalısın Ve şunu unutmayın ki düşünceler herkesin kendinedir saygı duymak lazımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Katibim said: İşte sizin kafanızın basmadığı nokta da bu boşuna bana bişeyler yazmayın bi çoğunu okumadım bile.... Siz her nasıl inançlarınız ve duygularınız konusunda kimsenin size karışmamasını inanmıyorsanız bunun kendi probleminiz olduğunu söylüyorsanız Sizde bu konuda bana karışmayın lütfen benim düşüncelerim benim düşüncelerim benim inancım Eşcinsellik bildiğin bir hastalıktır.. Normal yollardan takılmak ve karşı cinsle iletişim kurmak varken sen aynı cinsle takılıyorsan sorunu seni anlamayan toplumda değil bizzat kendinde aramalısın Ve şunu unutmayın ki düşünceler herkesin kendinedir saygı duymak lazımdır. yazık sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://static.someecards.com/someecards/usercards/1315428653100_406609.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 AHAHAH bazen diyorum acaba dalga mı geçiliyoruz diye, sonra İNDİRİN O BAYRAĞI diye bağıran herifleri hatırlıyorum diyorum ki ortalama iq su bu ülkenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar