Tron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 selamlar 3d sahne üzerinde bulunan objenin(lerin) kamerayı takip etmenisini istiyorum. Takipten kastım, kamera obje etrafında 360° dönerken ortada bulunun objenin yüzü kamerayı sürekli takip etmesi gerekiyor. ...veya şöyle örneklendirim. Havada bir kuş uçuyor ve kuş nereye uçarsa uçsun kafanızı o yöne çevirirsiniz gibi... google da bir kaç arama girişimim oldu da tam olarak ne diye aratmam gerekiyor bulamadım. Belki burada bilen çıkar diye ümit ediyorum.
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 valla iki gündür hiç uyumadım o yüzden anladığım kadarıyla cevap vericem. tracker menüsünü açıp oradan tıklayıp kuşun bir noktasını track edip ondan sonra o key pointleri copy leyip kamera layerının veya kameranın linkli olduğu null object in position'ına/orientation'ına paste lediğinde kamera hep onu takip edecektir.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.videocopilot.net/tutorials/ Sorunun tam spesifik cevabı var mı burda bilmiyorum ama tutorialları baya iyi bu adamın
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kullandığın 3d prograım ne? yapıcağın sey billboarding. terimi atatırsan kullandığın programla beraber cıkar bişiler
Öne çıkan mesajlar