Tron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 selamlar 3d sahne üzerinde bulunan objenin(lerin) kamerayı takip etmenisini istiyorum. Takipten kastım, kamera obje etrafında 360° dönerken ortada bulunun objenin yüzü kamerayı sürekli takip etmesi gerekiyor. ...veya şöyle örneklendirim. Havada bir kuş uçuyor ve kuş nereye uçarsa uçsun kafanızı o yöne çevirirsiniz gibi... google da bir kaç arama girişimim oldu da tam olarak ne diye aratmam gerekiyor bulamadım. Belki burada bilen çıkar diye ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 valla iki gündür hiç uyumadım o yüzden anladığım kadarıyla cevap vericem. tracker menüsünü açıp oradan tıklayıp kuşun bir noktasını track edip ondan sonra o key pointleri copy leyip kamera layerının veya kameranın linkli olduğu null object in position'ına/orientation'ına paste lediğinde kamera hep onu takip edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.videocopilot.net/tutorials/ Sorunun tam spesifik cevabı var mı burda bilmiyorum ama tutorialları baya iyi bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kullandığın 3d prograım ne? yapıcağın sey billboarding. terimi atatırsan kullandığın programla beraber cıkar bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar