Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: zgrw, 15 Kasım 2004 18:22 tarihinde demiş ki: mauhauh hakkaten ben farketmemiştim :) adam forumu yıkmak istio heralde :) Kufurlu topiclere diyorum arkadasim okuman yazman yok galiba[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Neronn, 15 Kasım 2004 22:15 tarihinde demiş ki: ehueuhe suan bu arkadas kızarmıs bakıodum huleyn ben naptım diodur :) Ne oldum degil ? Ne olacam demelisin !!![signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Cico, 15 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki: Insan barı gıder uyelık kurallarını okur Copy/paste eder daha dayanıklı olurdu lol Copy paste senin isin herhalde ii ezberlemisin[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 uzaylı gören masum köylü koçum benim.[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: -Kobe-, 19 Kasım 2004 22:13 tarihinde demiş ki: uzaylı gören masum köylü koçum benim. Buyur[signature][hline]Web Master of Turkoyun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Euheueh hakkaten ne alaka ya :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.