chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sanılanın aksine dinazorların kökünü 1 astroid değil 2 astroid kurutmuş. Bilimadamları astroide fazla odaklandıklarından ortada 2 astroid olduğu gerçeğini yakın bir tarihe kadar farkedememişler. haberin linkospektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 trex duvardan duvara balkondan balkona vursun seni emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sarmadi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ama denedigin icin tenks ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 daha da topic açamam kusura bakma valla. bokunu çıkardım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bence de kırom :( arka sayfa haberleriyle bilim olmuyor hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Acma zaten ban gelicek yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bazen konular a bakınca bilim ve tekniğe 3 4 gün birşey yazılmadığını görüp üzülüyordum. işte ülke bu yüzden ilerlemiyor diyordum. amacım arka sayfa haberlerini tutuşturucu olarak kullanıp sauronun gözünü bu konulara yöneltmekti. olmadı, yapamadım.. eleştiri oklarına en fazla bu kadar dayanabildim. ama günün sonunda xerxes in de kanadığını bütün paticik görmüş oldu.. bugün burada.. günce başlıklarda her 3 diğer konuya 1 bilim ve teknik düşüyor.. bir bilim insanı için bence gayet makül bir oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 genç bilim adamları rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bir bilim kolay yetişmiyor bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bilime bilim demeyin yaa dininiz bilim mi sizin diyen adamlar vardı onları summonlaıyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar