nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 belki daha önce verildi ama ben yeni gördüm. tc kimlik numaranız ve guncel tel nonuz ile sorgulama yapabiliyorsunuz. benim adıma bilmediğim bir numara çıktı bıraz sonra avea bayısıne gidip gunun stresini atıcam. adres bu. https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 tek hattım varmış. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hiç hattım yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi bu iyi olmuş, geçen donanım haberde okudum bazı dolandırıcı tipler nüfus cüzdanı fotokopisi ile milletin üstüne hat açtırıp telefon falan almış. neyse artık kontrol edebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar