RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bir ara bi araya gelsek ve party yapsak derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 turkler genelde bartz ve kain olmasi lasim biz bartzda takilioruz istersen gel... baya bi zevkli gecio....[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ulen ya biktim kardesim bu ne be kas kas accuk bulusup muhabbet edelim sole dion a nazir bi kosede :D[signature][hline]Use Condom Be Safe H.I.V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yasin geldim ya olum bugun alla alla yaw... napsin millet herkesin derdi var cogumuzun vizeleri var abus gibi gezioz zati..... ama vizeler bitsin anilda kabul ederse beni goreceksiniz bundan sora.....[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 lol turkmu kaldi allaşkına cayir cayir wow kasiyoruz yemişim l2 yi yemişim c2 yi işim olmaz artikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 WOW oynayan arkadaşlar biraz oyundan bahsetseniz biz de bilgilensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 koskoca warcraft bölümü var patide, ne zorun var da lineage bölümünden soruyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kizma yav :) Uzun süre L2 oynamis biri olarak 2 oyun arasinda kendi gördüğü farklari yazsin. Orada beğendiği veya L2 de olup orda bulamadiklarını anlatsin istedim. Ayrica büyücüyüm atarim Hurricane :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yaw wow cizgi film gibi ole abzurt abzurk goruntuler filan... ama cokda sirin bi yandan... tabiki herkesin kendi gorusudur ama wow bolumunde tartisilmasi daha uygun olur... (bu arada bence l2 rulez :) )[signature][hline]Elastor 52+ Prophet Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) Siyah 28+ Scavenger BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Utanmaz herif burda atıp tutuyon ama wow forumunda milletten account istiyon :) kabul edin kardeşim lin2 bittiiiiii[signature][hline]Cellat lvl 40+ TH Bogachan lvl 38 Monk Babacan lvl 27 Artisan BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 wow super valla lineage2 den sonra keklik gibi kasmasi falan olunce hic bisiy gitmiyo falan $aka gibi ali$amadim hala 3 saatlik emek gitmeyince bi olmede grafikler ayrica cokda guzel ben cok beyendim hala gryphonla gezmesi kadar zevkli bi$iy yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 la olum wow acc isteyen benim arkadas benimkiyle girmis acc almis :( valla ben diilim olum yaw[signature][hline]Elastor 52+ Prophet(sold) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) (sold) Siyah 28+ Scavenger (sold) leighnash 40+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu arada savasim elastorun oldugu acc u sattim :P su an aw ile takiliom... hade seni bekliom gidem grup filan[signature][hline]Elastor 52+ Prophet(sold) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) (sold) Siyah 28+ Scavenger (sold) leighnash 40+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar