Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lunanis (Huntress grubu)

Volfied

Öne çıkan mesajlar

NE ler o düşük ırklarla burning legion popolarını sopayla dürtünce gayet güzel muhattap oluyorlar, kırk yıllık human based alliance ın parçasısınız, kendisi de değil yani.Bilgi olsun diye dedim.. sonra o ormanlardan başınızı çıkarınca veya biraz güneye inince başınıza dert açılmasın bu söylevler yüzünden :).

Arcane, Orcish Delikanlı[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasin biri hunter grubuna tank ve healer(priest) gerekcegini soylemis,katilmiyorum.su an oyundaki en iyi tank hunter petleri,30+ da warior ve paladin tank diye bir olay yok cunku aggroyu ustlerinde tutamiyorlar,abilitylede tutmaya calisirlarsa ona ne mana ne rage yetiyor,ozellikle 3+ mob aggrolarinda o tank yalan oluyor,ama 5 hunter dan olusan bir grubun 5 tanki olur,pet lerde bulunan growl abilitysi(cok level farki olmadikca 5+) kesinlikle mob un aggrosunu ustunde tutuyor ve kendinden 3 level yukari 2 tane mobu hic heal olmadan tankliyabiliyor,ki bu pet talentsiz bir pet,talent tree de pet e gidilirse cok daha iyi olabilir(%10 HP inc,%10 AC inc vb.) healer konusuna gelince,eger hunterlar petlerini iyi kullanirlarsa asla healer a ihtiyac kalmiycaktir,mesela 5 mob aggroladi,herkes ayri ayri moblara petlerini yollarsa moblarin hepsi petlerin ustunde durcaktir,boylece petlerin birine focus cekilmez olmus,hem petler tek tek tankliyabilir hem siz rahat rahat dd yapabilirsiniz,ayrica butun hunterlarin petine karsi cok guzel heal i var,dusuk mana,no cooldown time,heal miktari gayet yeterli ve casti gayet hizli.tabii elite dungeonlarda durum farkli olabilir,ama en kotu sekilde 2 tane pet olur ki hic sorun degil,pet res spellinin nerdeyse cooltime i yok,COK fazla mana degil,ama resledikten sonra biraz uzuluyor pet,onuda 2 parca et vererek geri kazanabiliyorsunuz.ya bir hunter grubu super olabilir...
Arkadasin projesine gelince,bence tek race veya tek class a gitmek akillica degil,10 kisi olsa guildde bunlarin ayni anda 5-6 online olsa bence o kadar RP ortami veya Hunting ortami cikmaz.onun yerine race ve class kısıtlamasını kaldirarak guildi 20 kisi yapip,10+ online playerla RP ve Hunting yapmak bence daha guzel olur,ama sanırım boyle bir proje icin Alliance ortamlari daha uygun,alliance sehirleridir,ortamlaridir,dungeonlaridir daha bir guzel.bence pvp 2. planda olmali,daha cok grup hunting veya beraber yapilan questler daha hos olucaktir.bildigim kadariyla RP serverlarinda hicbir sekilde RP nize engel oluncak birseye GM ler tarafindan izin verilmiyor,UO daki gibi 'NE O LAN GARIMIN SEN GERCEKTEN' deme gibi bir ortam olamaz,direk GM reportta o kisi ortadan kaldiriliyor diye biliyorum(buyuk ihtimal RP serverina girisini yasakliyolardir)
Proje dusuncesi guzel,ama sahsen bana gelmez,UO da yillarca RP yaptik,kimsede engel olamadi,ama artik beni acmaz...ben guildime girer levelingime bakarim sonra sınırlarda orc,troll,inek ve undead avlamaya,guild raidlerine filan.
Edit:Horde=Alliance
Dwarven Hunter[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 20 Kasım 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@creel: ben pvp yok demedim. az olacak dedim.
@arcane: genelimiz alliancın bi parçası olabilir ama ben onlardan biri olmayacağım =). en azından lvl 30a kadar diğer alliance bölgelerine gitmeden çok iyi yaşayabilirim. ama bi yerden sonra gitmek zorunda kalıcam artık orasını bilmiom daha çok var eheh.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...