di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Selam, Android ve iPhone icin cok da karisik olmayan app gelistirebilecek developer arayan birinden mail aldim bu sabah. Open-source bir proje ustunde calismak istiyorlar. Haliyle duzgun, temiz kod yazan bir freelancer arayisi icindeler. Ekran goruntulerinden anladigim kadariyla phonegap/appcelerator turevi bir platform gayet is gorur gibi. Dolayisiyla native app konusunda cilgin atacak bir developer olmaniz gerektigini dusunmuyorum. Neyse uzun lafin kisasi developer lazim, varsa gonullu bulusturayim tanistirayim, herkes mutlu olsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 keske programlamaya atsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Abi bolumun mod'u Sukru oldugundan bir turlu ciddiye alamiyorum orayi sanirim ben. Aklima bile gelmedi mesela oraya acmak konuyu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aybediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Oha hazir bekliyomus adam. Ahah saka lan demiyorum bisey. Tasi tasiyabiliyosan, senden degerli mi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 walla ikisinide yaziyorum ama artik kafami kaldiracak zamanim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar