Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bu tauren gibi aşka kapılıp gıtmeyın :P[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oha inekte tame edılıyormu yuh ne yapıyor memelerınden asitli sütmü atıyor :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bılmem aslında bı mage ıle anlasılıp unter ın ınekten sagdıgı süte frost atıp [Cold Mılk] yapılıp (pastörize) satılabılır vendorlara[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben asıl şeyi merak ettim arkadaki tauren nasıl el ve ayaklarının üstünde duruyor hangi tuş o ? :lol:[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 şu dişi taurenlerde pek bi sexapellik var canım :)[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ahanda benim taurenim cok severdım ama gitti :([signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 /möööö :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Benim lvl 20 shamanimla ayni armor'a sahipmis ustteki tauren warrior :) ilginc..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya o üstümdekı altın sarısı armor kendım yaptım bs dim zaten o kadar geldı elden yanı fena değildi hıc ıyı bırsey drop olmadı zaten ama ustumdekı butun seyler str sta veren seylerdı :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu arada shaman basta leather ıle cloth gıyıyor sanırım 40dan sonrada mail benımle aynı armor sahıp olman mantıklı leather ların mailden assagı kalır yanı yok cloth neysede yanı benle aynı armor olman mantıklı ki shaman da bir nevi warrior sadece ext olarak spell de var o yuzden warrior u cok rahat ezıyor :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 20 Kasım 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Iste ilginc olan bu zaten, benim lvl 40'tan sonra sana yetisiyor olmam lazim ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar