elvyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 linux mandrakenin 10.0 veya 10.1 gibisinden bi surumunu kurdum. sorularim sunlar: 1- nvidia nin sitesinden indirdigim nforce ve geforce suruculeri [IA32] olanlari indirdim ama program calismiyor. 2-bende zoom 5510 var. bu modem linuxe uyumlu mu. degilse anakartin etherneti var onu krayim diyorum ama linuxun acilisinda ethernet yuklenemiyor. sorun ne? 3-linuxte exelerin calistirmanin bir yolu var mi :D[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bi de özel bi rica olarak Windows dan nefret etmiş artık özgürlük isteyen pc kullanıcıları için bir linux rehberi yapsanız çok mutlu oluruz... şöyle sticky yaparız aklımızda kalan diğer sorular içinde orayı bombalarız felan =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ah bide aram yapsanız, linuxte herhangi bir programı kurmak için çift tıklama gibi bi olay yok o çift tıkladığınız şeyler genelde kernele entegre olan şeyler konsoldan ./configure , make install , make üçlüsü genelde kurulum için takip edilmesi gereken yol ama en iyi yolu programı readmesi belirtir ps: sanki çok biliomda konuşuom çarpılcam şimdi[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 http://forum.paticik.com//view.php?id=97121[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 1.... sevgili lord_elvyn; senle beraber gidiyoruz fransaya buluyoruz o mandrake'nin vataşlarını ... türk filmi misali dövüyoruz. Mandrake 10.x public sürümde çok yamuk bir olay var. extra kernel modul derleyemiyorsun. nv. sürücleri bu yüzden kurulamıyor :( ben orjinal çekirdek indirip onu kullanayım dedim beceremedim :( :( 2.... Linux , windows'un dosyalarını çalıştıramaz. Wine ile emule edebilir ama tabiidir ki bu çok çok yetersiz. illa'da *.exe diyorsan VmWare tarzı bir PC emulatörü ile windows'u emule edebilirsin. ama çok sancılı işler bunlar :( 3... inan windows'da senin için aynı şeyleri düşünüyordur. [Bu mesaj Criminal2 tarafından 16 Kasım 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bre linki boşuna mı verdik ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sormuş olmak için sormayalım ( yeri gelmişken smileyide yapıştırııım ) :yapma:[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ethernet failed oluyor o neden peki[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar