kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 selamlar :) router modem aldım bi tane babamın evde notebook tan wireless nete girmesini sağlamak için.. LINKSYS wireless-g modem.. routerle çalışıyor ethernet girişli geçen bir arkadaşımın modemini denediğimde dc++ gibi programlarda sorun yaşamıştım .. ve hala yaşıyorum galiba ancak bir çok kişi usb modem le bağlanmıyor adsl e nasıl dc++ kullanıyor bir ayar yapılmalımıdır[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 En önemli şey firewall olup olmadığı. Varsa port ayarı yapılcak firewall'a. O port dc'ye girilcek. Birde NAT felan varsa mecburen internet ip'ni el ile girecen dc'ye sürekli. Onun dışında bişi bilmiorum :D Kahrolsun firewall'lu modemler :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 firewallı kapadım direk. ancak bu sefer hublist downloaded diyor ama gelmiyor hiç bir liste :) cats..yardım :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 buarda dc++ hangi portlari kullaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sorunu bir bakıma çözmüş bulunmaktayım :) hublist geliyor falan download ta denedim birazcık... ediyor bu durumda router modem rules demek kalıyor bize :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 modem çok tatlı bişeymiş ama hem hub destekli 4 tane ethernet girişi var hem wiresless destekli hemde adsl router modem yani :) süper bişey Linksys wireless-g evde hem notebook la nete gircekler veyahut 2 tane bilgisayarı paylaştıracaklar için birebir ;) (4 te olabilir)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 firewall ı kapatma modemin ayarlarından NAPT a girr orda açmak istediğin portları eklee eklemek için sadece insideip yaz aoutside ı boş bırak açmak istediğin portu yaz ve tcp yada udp hangisini açcaksan onu seç eğer NAPT ayarlarını bulamazsan teknik servisini modemin[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar