Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

router modem le programdan(dc++) verim alma ..(yardım lütfen :p)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

selamlar :) router modem aldım bi tane babamın evde notebook tan wireless nete girmesini sağlamak için.. LINKSYS wireless-g modem.. routerle çalışıyor ethernet girişli geçen bir arkadaşımın modemini denediğimde dc++ gibi programlarda sorun yaşamıştım .. ve hala yaşıyorum galiba ancak bir çok kişi usb modem le bağlanmıyor adsl e nasıl dc++ kullanıyor bir ayar yapılmalımıdır[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

modem çok tatlı bişeymiş ama hem hub destekli 4 tane ethernet girişi var hem wiresless destekli hemde adsl router modem yani :) süper bişey Linksys wireless-g evde hem notebook la nete gircekler veyahut 2 tane bilgisayarı paylaştıracaklar için birebir ;) (4 te olabilir)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

firewall ı kapatma modemin ayarlarından NAPT a girr orda açmak istediğin portları eklee
eklemek için sadece insideip yaz aoutside ı boş bırak açmak istediğin portu yaz ve tcp yada udp hangisini açcaksan onu seç
eğer NAPT ayarlarını bulamazsan teknik servisini modemin[signature][hline]ı was soldier
-----------------------------------
195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...