Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Merhaba arkadaslar Ben oyuna başlamak istiyorum Ama Nası Başlıcam ya tamam forumları okudum biseler cabalıyosunuzda yani oyunu alacak kadar param yok ama download edebilirim birinden Vede kayda oynamak istiyorum yardım eden olursa cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 oyunu alIcak paran yokhsa aylIk 10$ odeceyek paranda yokhtur!?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ona war ya yeter Ona annemden alırım aylık 10 dolar ne war ya bunda O kolayda oyunu alamiyrim 50 milyon mus aöööhöhö bide erken gelmesi icin 60 65 vermek lazımmıs ahusufhuhguhsdg :( :) :D >:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 walla 10$ alırsın almasına da asıl annenin kredi kartını alman lazım kredi kartından çekiliyo her ay 10$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 e tabi bir de orjinal cd-key olmadan account alamamak gibi bir sorunun var...[hline]Iceball Vormbeyn :-p Deli cleric, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hadi ya of olmaz ya Abi biri Yardım etsın Lutfen Abi Uo dan sıkıldım ya bitkisel hayata girecektım nerdeyse uo ya ne igrenc oyun amaaaa bu oyunu bi gördüm of dedim tam benım istediğim Oyun allah dedim alayım dedim Alamadım uehaue :) Ya biri Bana yardımcı olursa Cok sevinirim Yahoo Mesengeri Olan YahooID=Deer1980hairband Lutfennnn Bu oyunu Oynamak İstiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamers_for_hire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bak soyle yapabilirsin: ebay'de accountlar satiyolar (www.ebay.com)...kimisi cok yeni account oldugu icin, dolayisiyla da karakter henuz yeterince levellanmamis oldugu icin oldukca hesapli fiyatlara satiyor. gecen ay bir tane 17-18. level karakteri olan 15 dolara account vardi. ebay, bir auction (acik arttirma) sitesi... ordan kendine ucuzundan bir account alirsin, satici sana accountun username ve password'unu veriyor...ben de oyunun cd'sinin bir kopyasini veririm sana boylece oyuna girisin ebay'den alacagin accountun fiyatina kapanmis olur. ebay'e girdigin zaman, "daoc" yazip search'le...ordan uygun birseyler bulabilirsin. bulamazsan bile acele etme, birkac gun sureyle, hergun kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 beyler soyle yardim mardim demeyin beni kan tutar neyi yardiniz ayrica bilelim :P zuhzuhz[hline]Daoc Vortigernde oynanir :P - Allah ölmüslerinize kavustursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Amerikan Server'inda oynamak icin: --------------------------------------------------------- http://www.mythicstore.com/merchant.cfm?pid=60&step=4 Avrupa Server'inda oynamak icin: --------------------------------------------------------- http://camelot-europe.goa.com/en/infos/acheter.php Italya Server'inda oynamak icin: --------------------------------------------------------- http://www.daoc.it 'ten sag ustteki DAOC TICKET ikonuna tiklayacaksin.[hline]Brelenor [Bu mesaj Brelenor tarafından 08 Şubat 2003 04:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 birak serveri merveri kafa karistirma :P once --> kredi karti 72€ (bizim server ole digerlerini bilmiorum) soora ayda 12€ yanliz 72€ werip alinca 6 ay hic wermioon direk 6 ay üyesin oyunu daoc.itten download edion sadece odeme kredi karti ile bunlari bul bisi yarmana gerek kalmicak :P[hline]Daoc Vortigernde oynanir :P - Allah ölmüslerinize kavustursun... [Bu mesaj daverc tarafından 08 Şubat 2003 04:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Games olur tamam Acc ı alırım ordan Her ayda 10 dolarcık euromu ne tamam cd kopyasınıda yollarsan neden olmasın abi senle bi zaman görüşek mail at istersen [email protected] Yardımlarınız için cok saolın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ben izmirde oturuyorum o yusden siteden indirmen cok daha hayirli olur :) http://www.daoc.it/download/daoc_ita_lite.exe burdan sen indir indirdim de ben sana bide üye oldurmayi yapiim[hline]Daoc Vortigernde oynanir :P - Allah ölmüslerinize kavustursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ayrica oyunu indirdikten sonra ilk etapta kredi karti ile 72€ wericeksin haberin olsun bu demek olyuoki 72€werince 6ay hic para odemiceksin direk 6 ay üye oluyosun italya serveri boole güzel iste :) ayrica bide SI da alirsin dicem :P italya serverinde SI war suan Eu lara gelmedi heralde[hline]Daoc Vortigernde oynanir :P - Allah ölmüslerinize kavustursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Abi indirdimde BU neEE İtalyanca :) ya tamam anladım İtalyanca Sözlüğü olan yada internetten nerde indirebilirim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Hımm ben bunu Turkçeye bile çeviririm cok kek! heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ya Benim Anlamadığım Daoc Kac Mb tutuyo? Bu 444kb tutuo yer ne is acaba update ederkenmi tamamen indirecek bu oyunu? anlamadım 444kb ise neden 50euro sayıyonizki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bak şimdi DAOC ikonuna tıkla ve 270+ MB indirmeye başla tabii o kadar uzun download senin kalbine inmezse! :)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 canım arkadasım hasonur ya benden serial number istio ne yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bak cd keyi sildim sonra angullomu ne war ona tıkladım basladı patch gibi bişey indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ya gel iste mırc da konusak? aynen sole yaz (Kızma bana bea) /server irc.superonline.com yaz sonra asdfg kanalına gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 duuuuuuuu başka bi servere girek? mesela /server flander.be.eu.undernet.org oké Kanalın adı bbid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 p4 2000 256 ram 64 cablo 60 harddisk 7200 bilmem ne bunlar kesermı seni 10k la indiriyorum bide Ben cook kazaadan seyler indirdin 672mb lik unreal 2003 ü bile indirdim sen ne diyin gülüm bunlar kesmez bizi :) (Fazlamı artislik tasladım ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 <>:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 eee Has Onur Ya yardım etsene sonra ne yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Beyler Yardım Pls Yukledikten Sonra Ne yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar