khthelegend Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Site Yapacak PHP veya ASP bilen programcı arkadaş arıyorum. Bana ulaşsın detaylıca konuşalım, msn : [email protected] tel : 0 533 317 40 24 * Sistem File manager tarzı upload download içerikli bişey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bence öğren asp kolay görünüyor Sadece IIS e ihtiyacın var test etmek icin gereken sadece kitap döküman örnekler vs vs onlarıda www.aspnedir.com gibi yerlerden öğrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bende öğrenmeni tavsiye ederim. Takıldığın bir yer olursa soru sorabilirsin her zaman. email & msn: [email protected][signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 www.phpfreaks.com bi de XAMPP kurarsin bilgisara, catir catir sokersin 1 haftada.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya ben hiç uğraşmadım bu php,asp falan. Bu php'nin bize ne gibi bir faydası olabilir? Kasmaya değer mi?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar