ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 delly o fear hemde öle bi işe yarıyoki ben zamanında aynı soruyu sormuştum forumlarda fear moblara karşı işe yarıyo peki playerlara karşı napiyo yani fear attığın adam char ının deli dana gibi sağa sola koşmasını mı seyrediyo diye birisi bana bi raid linki vermişti ve bi tane warlock 2 warrioru resmen kanser etti ve yanındaki rogue yla birlikte ikisini birden fear sayesinde yardırdı ikisi koşarak geliyodu birine cor. CoA ve immo. attı diğerine fear diğeri kaçmaya başlayınca öbürüne (curse yiyene fear attı) sora rogue curse yiyeni yardı öbürü tam geldi warlock alıyodu çat bi fear daha yedi ardında cor. CoA immo. o sırada adamın koştuğu yere doğru da rain of fire açtı onu da tek başına aldı (filmi nurfed sitesinden izleyebilirsiniz giremedim sayfasına link atıcaktım)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Lind3r0th, 19 Kasım 2004 19:43 tarihinde demiş ki: ehh o zamanda petin yeteneklerıne değilde senın yeteneklerıne kalıyor iş cok ıyı hunter oynamayı becerenler vardı serverda mübarek yaklastırmıyordu stun mtun arcane gg Ben bı kere 2 hunterın gazabına ugramıstım tek yaptıgım sey gerıye donebılmek olmustu :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ahha 2 hunter da zaten yapacak birşey yok teksen ya kacıcan yada yakalandıysan bırak klavyeyi tuvalete filan git[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 eğer hunterın rangeine girdiysen ve bu hunterın yanında bir kişi daha varsa (tabi aranızda 7-8 level fark yoksa) pek galip gelme şansınız yoktur özellikle frostnovalı magelerle guzel iş yapılır yani[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tabi eğer rogue değilseniz, eğer rogue iseniz vanish ve sprint ile gözden kaybolur ve uçarak kaçabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya ben bu betadan cok seyler ogrendım ıyıkı oynamısım rogue de ben basta mal gıbı maul mı ne var talentlerda ona gıttım cri sansını yukseltıyor die lan bılsem master of decs gıderdım en azından stealth ıken gorunmem zorlasırdı su eu gelene kadar rogue ıcın saglam talent lazım[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar