Livingelectro53 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Arkadaşlar fakirlikten dolayı bilgisayarımdan 2 parçayı satmak istiyorum. 2. Öğretim olduğu için harc parama katkı yapma istiyorum malum öğrencilik hayatı. Bir kaç sitede daha başlık açtım fakat acelem olduğu için paticikte de açma gereği duydum.İşlemci : Amd Athlon Dual Processor 64x2 6000+ 3.0ghz İşlemcinin yanında 2 ay önce aldığım Xigmatek Soğutucuyu da vereceğim. Çok iyi olmasada işlemcinin kendi fan'ından daha iyi. (80 TL)Ramler : DDR2 1gb Vdata 5800/667mhz 3 Adet var (Tane 25TL)2'side Sorunsuz çalışmaktadır. Pc'de Win7 64bitte sorunsuz kullanılmışlardır.Eğer alan olursa test ettikten sonra karar verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ddr2'ler 800mhz 4-4-4-12 zamanlamalarıyla çalışırsa alabilirim ama çalışmaz herhalde 1gb olduğunu sonradan farkettim olmadı pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livingelectro53 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tüh :S hızını falan ustunden baktım da yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar