Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 çok bozdu çok, daha başarısız ilk homestory cupa giderken kimse bilmiyorken destekliyordum, şimdi ünlü oldu velet çektim desteğimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Snute gibi efendi değil. Snute çok düzgün, hem viking descent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sana 2 hafta çalışmış 3 koreliyle oynamak ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Kore'nin gücü o ki. Adamlarım genetik bonusu olmadıgına göre. Adamlar çok çalışıyor, hayvan gibi fighting spirit. Üstüne BUSHIDO. gg got rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 GSL de 12 Terran 3 zerg 1 protos zamanlarınıda unutmadık. Ha bu arada Stephano çok bozdu inanılmaz bozdu öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 protossta gelişme var o zaman 1 --> 3, diyorum protoss çok OP oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar