captain Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 KendimNightmaresKedim[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Kedi çok psikopat olmuş hehe tam vampir kedi[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Süpersin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kedinin ağzı batırmış ama gözler güzel[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 kedinin sadece kafası gözükse arkaplandaki herşeyi silsen patisini fln yoketsen çok daha piskopat görünür ya :) denesene... bu arada gerçekten başarılı çalışmalar tebrik :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Kedi dışındakileri çok beğendim zira kediye biraz daha zaman ayırmalısın gibi geliyor , tebrik ederim[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 sadece gözleri kırmızı sanıyorsunuz :) oysaki kedimin yaşlandıgı icin kulaklarından birisinin ucu kırık gibi duruyor, sanki kesikmiş sanıyorlar görenler ve diger bir gözünde ise katarakt var. buna acıklama getirmedim ki siz orjinal sandınız :) zaten bunuda öylesin yaptım cok bir ugras yok, önemli olan bu anı fotografta yakalayabilmekti.[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 captain, cidden o kediyi logo gibi kessen sadece kafa gözükse süper bi resim olabilirmiş (nedense bana donnie darko tavşanını hatırlattı :D ) arka plana şekil yaparsın soradan :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: n0body, 12 Ekim 2004 19:52 tarihinde demiş ki: kedinin sadece kafası gözükse arkaplandaki herşeyi silsen patisini fln yoketsen çok daha piskopat görünür ya :) denesene... bu arada gerçekten başarılı çalışmalar tebrik :) hehe bide dropshadow atariz ayni televizyonlara canlı yayın katılanların düzgün fotografını bulamadıkları adamlara yaptiklari gibi olur :p[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 [signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Birinç resme hasta oldum , Ateş beni çağrıyoooooooo edit : Şöyle uzunca bir zamandır doğru düzgün, kaliteli ve bakılabilitesi olan alevli , siyah kırmızı sarı bir resim görmemiştim , süfer ya[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 12 Ekim 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Penthesilea resmindeki konstrast çok hoşuma gitti valla... bi de kedinin resmini çekmek için bayaa kasmışın galiba..çayır çimen arasından :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 fotoğraflarda ki konu nedir? Çiceklerin yaprakları veya diğer uzuvlarımı yoksa kedimi? Bu soruyu soruyorum çünkü hiç bir fotoğrafta kedinin üzerinde bir netlik göremiyorum. Tamamen alakasız ara yapraklara focus yapılmış.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Oky, 12 Ekim 2004 22:26 tarihinde demiş ki: fotoğraflarda ki konu nedir? Çiceklerin yaprakları veya diğer uzuvlarımı yoksa kedimi? Bu soruyu soruyorum çünkü hiç bir fotoğrafta kedinin üzerinde bir netlik göremiyorum. Tamamen alakasız ara yapraklara focus yapılmış. Kedinin uyurken sessizce resimlerini cektim okadar çekimde özel teknik filan kullanmadım, o yüzden yakındakiler daha net cikmis, photoshopda duzeltmek istemedim orjinal kalmasi daha iyi.onun dısında bir olay yok, 2. resimde beni farketti zaten gözlerini hafif açtı sonra kafasını cevirdi filan sonra horlamaya devam etti :) seftali agaclarin arasindan olanda beni ariyo alarm sentry modunda,[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 1.Resmin Çok Güzelmiş gerçekten ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Kedi Ruuulee :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Kedi vampir kedi .. [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 su ilk ve ikinci resmi sıfırdan mı yaptın? eger oyleyse yuh, degilse de yuh :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 3. dogum gunum[Bu mesaj captain tarafından 16 Kasım 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hahaha süper ! :) fikir muazzam.. çok beğendim.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Oha super olmuş. Sadece fikir degil uygulamada muazzam =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Haha hack super olmus ya download'da bittim ben :) İlk resim de guzelmis bu arada.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar