BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 işe girdim, "bu ne lan" dedim iki hafta sonra smart casuala geçtik tıru sıtori bıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 takım akiyor mecburi FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 eklego said: Lithran said: Takım elbise giyince kendimi batman gibi hissediyorum yürüyüşüm bile değişiyor aga arada sırada giyen bizler için takım elbise gerçekten kişilik bozucu etkiler yaratıyor. Birden microsoftun CEO ' su havası katması kimyada patlamalar yaratıyor. microsoftun ceosu tam bir davar, takim elbisenin oyle bi etkisi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 havlu bağlıyoruz belimize başka bişi giyemezsin çok sıcak sürekli eğil kalk sırılsıklam her taraf zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar