AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Cihaz hoşuma gitti, ama.. 1- Alınır mı? Sanki bu aralar en başarılı tabletmiş gibi geldi bana 2- Amerika'dan aldırmaya çalışıyorum ama sanırım Türkiye'de olduğu gibi WiFİ + 3G'li sadece cihaz olarak satılmıyor. Ya sadece WiFİ yada kontratlı WiFİ+3G varmış gibi geldi. Olayın aslını anlatabilecek var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Up diyip kaçayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Aylardir kullaniyorum. Hic umdugum gibi cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Bir tabletten umdukların mı uyuşmadı, yoksa "iPad alaydım iiydi yeaa" mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar