Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Çok önemli bir soru sorucamda varsa biri söyleyiyebilirmi ..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sorun nedır..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Lily Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 babam kulak burun boğaz doktoru sen yinede sor[signature][hline]
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 anne baba değil de Qui nin kesin göz doktoru hocası vardır ona sorabilirsin[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yazın amerikada bir amelyat geçirdim bir yan etki olarak sağ gözümün siniri şişti.O yüzden sağ göz kapağım sol göz kapağıma göre düşük ayrıca en kötüsü sağ gözümün göz bebeği saolunkine göre küçük(büyüsüde küçülsede öbürüne oranla daha az büyüyor ) amerikadaki doktor gözün sinirleri şişik olduğu için sol gözümün sinirleri onu tamir eder ama bu 6 ay sürer.ağustos'un ortasında oldu bu amelyatan sonra 3 ay oldu insan tabi üzülüyorum biraz.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Benımde sol gozum sagdan bıraz kucum yatma seklıne baglı olabılırmı acaba[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hayır amelyattan sonra oldu cerrah biraz daha konuyu açmak gerikirse amelyat sırasında sinire değmiş ve sinir şişmiş.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ruby_DraGon ne alaka şimdi öyle bi etken 1 2 saate geçer yani:) bilmiyorum bu konuda bişi ama kesin bi doktora sor ama ssk falan olmasın uzmanına git sor yani sökmesinler sora gözünü[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ii bari 6 aya düzelmesse dava açabilirsin ameliyat hatası diye ameliyata girerken böyle bir risk olduğunu sana yazılı bir şekilde belirtip altını imzalattımmı?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 amelyat sonra amerikada bir göz doktoruna gittim salak adam 4 hafta sonra düzelir dedi.Felaket salladı.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ozaman dava aç al paranı olurmu öyle başından savmak amerika bide alırsın bişiler:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sorunda orda adam hiçbir riski yok dedi amerikanın en iyi cerrahlarından biriymiş zaten aillem falan böyle bir ihtimalin olcağını bilsek bedava yapsalar yapmazdık diyolar.Moralim bozuk bu konuda.sadace bir ara gazatede bir yazı okumuştum bir çocuğun parmağı kopmuş dikmişlerdi sonra parmağın sinirlerin düzelmesi 6 ay sürermiş.bunu okuyunca biraz moralim düzelmişti demmekki sinirlerin böyle 6 ay gibi bir süreci var diye ama şimdi yaklaşık 3 ay olunca moral bozuluyor[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 babamın dediği bi doktora uğrasın oldu yani çünkü bakmadan bilinemezmiş sinirin ne durumda olduğuna
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: slayer__, 19 Kasım 2004 23:10 tarihinde demiş ki: babamın dediği bi doktora uğrasın oldu yani çünkü bakmadan bilinemezmiş sinirin ne durumda olduğuna gidicem zaten ama doktorun dediği doğrumu sadace içimi rahatlatmak için soruyorum[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Qui Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ne olduğunu bilmeden bişey söylemek mümkün değil. Adamın dediği olası. Amelyat sırasında bir şekilde sinir travmaya uğradıysa (amelyatın parçasıda olabilir, illa hata olmasına gerek yok) kesilmese bile orada oluşan iltahabi bir durumdan dolayı işlev göremez. Bu durum iyileşince ancak çalışır. Sinirde oluşan problemin büyüklüğüne göre iyileşme süreci değişir, gayet 6 ay hatta uzun da sürebilir. Ama adam siniri gayet çotanank kesmiş, sanada palavra sıkmış da olabilir. Bir göz doktoruna gidersen gerekli tetkikleri yaptırabilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Qui, 19 Kasım 2004 23:21 tarihinde demiş ki: Ne olduğunu bilmeden bişey söylemek mümkün değil. Adamın dediği olası. Amelyat sırasında bir şekilde sinir travmaya uğradıysa (amelyatın parçasıda olabilir, illa hata olmasına gerek yok) kesilmese bile orada oluşan iltahabi bir durumdan dolayı işlev göremez. Bu durum iyileşince ancak çalışır. Sinirde oluşan problemin büyüklüğüne göre iyileşme süreci değişir, gayet 6 ay hatta uzun da sürebilir. Ama adam siniri gayet çotanank kesmiş, sanada palavra sıkmış da olabilir. Bir göz doktoruna gidersen gerekli tetkikleri yaptırabilirsin. kestiğini sanmıyorum yoksa gözüm açılmazdı. imkanı yok[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
wraog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 6 ay doluncaya kadar bekle.Eğer 6 ay sonunda birşey değişmezse doktora danış.Ama ilk önce ameliyat olduğun doktora danış. Ayrıca bir göz kapağının diğerinden aşşağıda durması normaldir.Her insanda biraz vardır.Mesela benim sağ göz daha kısık bakıyo. :)
Öne çıkan mesajlar