kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Selamlar , Mobil bölümden ziyade buraya açmak istedim , teknik yardımdan çok konuyu anlatayım neler yapılabilir bir tartışalım Şimdi amcam gitmiş Samsung Galaxy S II almış Doğubank'tan . Kendisi anlamaz bu işlerden doğal olarak da özellikle elektronikte birşey bilmeyince herkes kandırır. Zaten Türk esnafının tavrı belli , sonra da büyükler bizi evirip çeviriyorlar diye ağlarlar. Az bile. Almış getirdi telefonu , custom 2.3.3 vardı sanırım üzerinde , upgrade var dedi ettim , bir baktım şebekeden koptu,biraz uğraşıp yapamayınca , IMEI lik bir durum olduğunu tahmin ettim, netten de baktım başına gelenler olmuş. Şimdi önelikle teknik sorayım ; bir daha ağa kaydettirilmiş haline dönebilir miyim custom rom ile vs ? Bir de bu satan yere birşey yapabilir miyiz ? Tahmin ediyorum ki nakit almıştır bi belge de yoktur satıldığını gösteren ama bunu geri almazsa demek ki alışkanlık ve kar politikası haline getirmiştir , birçok telefonu bu şekilde satıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar