Theo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Uni yuzunden bu programlari ogrenmek zorunda kaldım autocad neysede javadan bi boq cakmıyom arama ile ders notlari buldum koyan sag olsun ama ben onlardan da bisey anlamadim :( bana bu konuda yardımcı olacaklari bekliyorum... Net'te veya herhangibi yazili kaynakta bulunan turkce bilgilerede acigim (hic bilmeyene yonelik)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 UP UP UP UP UP!!! \ || || || ||[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tavsiye: dc++ kullan, döküman paylaşımı ile ilgili herhangi bir hub bul hublist.org'dan. sabırlı bir şekilde bolcana boş slotu olanlarda java anahtar sözcüğü ile arama yap. bulduklarının filelistlerine bak, yeni başlayanlar için döküman bulmaya çalış. fakat bu yolla türkçe döküman bulman çoook zor olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Java ile Autocad'ın ortak yönünü düşündüm bulamadım. Merak ettim okuduğun bölüm nedir? Yani Autocad ile LISP desen hadi neyse.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Java nın zilyon adet e-book u var ve hatta forum da aramayı kullanırsan bir adet bulabilrsin[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar