testeree1 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim gibi Ragnarok Online 2 de Türk Guildi Kurduk Bulundumuz Server FREYJA 18 yasından büyük tüm oyuncuları aramızda görmek isteriz Oyun içi iletişim: Progressive/CrimsonDawn/GrapeJuice Detaylı Bilgi için forumdan mesaj atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 the turks sizmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
testeree1 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Orient The Turks biz degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 2 tane mi türk guildi var off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
testeree1 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Suanda Dier Türk Guildleri ile irtibata geçmecteyiz yanlız pek aktif değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi nasil o laga katlaniyorsunuz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rugos Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Oyuna yeni başladım söylediğiniz server da karakter açtım adım Zeytin. Ben chat sistemini pek anlamadım bna ulaşabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar