Xoo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Satış olmayacak, sadece vitrin görevi görecek, üyelik sistemi mesaj sistemi ilan sistemi mağaza sistemi gibi özetleyebiliriz aslında temel özellikleri
Xoo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Burayı fazla bilgi göz çıkarmaz düşüncesi ile kullanıyorum, yoksa profesyonel olmayan bir yerle veya araştırma yapmadan zaten sitenin yapımına başlamayacağım
Joker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 burdan daha iyi profesyonel bilgiyi hiç bi yerden alacağına inanmıyorum, o gittiğin ajanstaki güzel kızlar gelip "yağğ murtican müşteri şöyle bişi istiyor galbaa, ben ne diğğcemm??!" diye soruyorlar. söylediğimizin yarısını anlayabildiyse ne ala, anladığı kadarıyla sana bi cevaplar veriyor işte. tabi ajanslarıda anlamak lazım o güzel kızlara da maaş veriyorlar, biyerden çıkacak onun parası..
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ankarada isen ara istediğini söyle tamam derlerse gel konuşalım. www.omedya.com
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 önce kendisine tasarım yapsın omedya. hala web 0.0001 tüm tasarım şirketlerinin siteleri. yapacakları işte farksız oluyo haliyle.
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Hallederiz öm at. Şirket değiliz ama freelance olarak yapıyoruz her türlü e-ticaret, tasarım ot nane... Samimiyetimiz güven verir.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 10k'yı duyan herkes gelmiş ahahahahaha. Dostum makine mühendisiyim ama o parayı freelance olarak bana verirsen 1 haftada 100 tane kitap okur, dediğin şekilde siteni yaparım. Ömür boyuda sınırsız destek veririm. Yanına da rulman veririm, hediyem olsun. Aldım mı işi ?
Öne çıkan mesajlar