Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 çoğu ceza evinde sıcak su bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 türkiyede yargıya tecavüz genelde muallak noktalarda oluyor. türkiye bile olsa, yasaların açıkça ve niceliksel olarak ihlali varsa yapabilecekleri bir şey olduğunu sanmıyorum ya yasayı değiştirmeleri lazım ya da açılan davayı geciktirmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 gerçi düşündüm de türkiyede insan hakları da muallakda o yüzden olabilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ardeth said: türkiyede yargıya tecavüz genelde muallak noktalarda oluyor. türkiye bile olsa, yasaların açıkça ve niceliksel olarak ihlali varsa yapabilecekleri bir şey olduğunu sanmıyorum ya yasayı değiştirmeleri lazım ya da açılan davayı geciktirmeleri. şuan akpnin içeri attırdığı çoğu kişi yasalara aykırı olarak içerde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 pc yönetse mesela ülkeyi yasalara aykırı bişi olma şansı olmasa otomatik evinde spawn olsan olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Yasalara aykırı ? Hala uydurulmuş suçlarını duyamayanlar var aralarında adamlar kurbanlık koyun gibi ne olacağını ve yaptıklarını bilmeksizin takılıyorlar.Düşünüyorum da sivil toplum örgütleri silivriyi bastığında nasıl bir duygu seline kapıldılar :/ Ne hissettiler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar