Mariah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ||Merhabalar Pati pati paticikler... ||Bilindiği üzere birçok oyun sunucusu kendi çabaları ile ayakta durmayı deneyip, bunu başaramamış, bütün emek vede çabaları boşa gitmiş, bunun yüzündende, büyük bir Oyun sunucusu çöplüğü oluşmuştur. Biz, takımımız olarak, bu gibi bir projeye tamamen profesyonel bir yaklaşımla yanaşmayı, bu gibi sorunlarla karşı karşıya gelmeden bir iş yürütmeyi planlamaktayız... ||Bunun için bilindiği gibi bazı sponsor destekleri gerekmektedir. Buna şuan en çok ihtiyacımız olan şey diyebilirim... Kadromuz bayağı geniş olup, eğer destek alırsak bütün iş paylaşımları yapılmıştır. Tamamen disiplin içerisinde çalışmamızın yanı sıra, birçok yeni projelerede, hiç duyulmamış yeni fikirlerede( Çoğu hayal ürünü, gerçekleşebilecek şeyler :D ) adım atmak üzere son sürat ilerlemekteyiz... Sunucumuz hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçınıyoruz, çünkü, bazı sert eleştiriler, ki, bunların nedeni açılan onlarca topiğin bilinçsizce açılması, vede bunların bir hevesten ibaret olmasıdır... ||Bizimle iletişime geçmek isteyen arkadaşlarımız, forumu fazla kirletmeden, özel mesaj yolu ile gereken bilgileri alabilirler... Saygılarınızın vede desteklerinizin eksik olmaması dileği ile... [Bu mesaj Mariah tarafından 16 Kasım 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 tebrik ederim, basarilar dilerim.. yanliz virgul kullanimi hakkinda bek bilgin yok galba :-P surekli virgul(,) koymussun yerli yersiz.. neyse kolay gelsin insallah istedigin,iz gibi birsey yapabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Onları Görmezden gelelim :) .. Teşekürler ..[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 6 dk daha var süren bence düzelt yani mazallah ki ayrı yazılır diye uyaranlar guildi recal olur topice keserler[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ancak sizin gibi onlarcasi var[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 WH40k: Dawn of War Serverı isterik[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Taka Bizim Onlarcası yok .. Bizim Gibi Sponsor Sorunları Olan Çok ..[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ağzı olan konuşuyor, inşallah başarılı olurasunuzda, yardımcı olan çıkar... Ayrıca virgül kullanımında bir yanlış göremedim, cümleyi, anlamı içerisinde okuyunca bir yanlış göremiyorum...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 basarilar.[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Teşekürler ..[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 basarilar dilerim.. bir web siteniz varmi suan ulasabilecegimiz?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Öncelikle başarılar.. Şuana kadar yaptığınız projeler var mı? Veya size ulaşabileceğimiz bir websitesi?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 @BOccOB:Resmiyeti olmayan bir forum? .. Biz sadece Burdan Belki Bize Yardım Etcek Birilerini Bulabiliriz Diye Böyle Bir Başlık altında Konu açtım .. @26ee140:Özelden Msj atarsanız Konuşabiliriz ..[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: BOccOB, 17 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki: siz baştan bitmişsiniz kardeşim... hiç bi resmiyeti olmayan bir forumda topic açarak sponsor aramakla baştan göstermişsiniz ne kadar "profesyonel "olduğunuzu sizin gibigaming community hayali kuran çok adam var, ama söz var icraat yok. İcraatı olan da gidiyor adam gibi sponsoru olmasını istediği firmayla yüzyüze görüşüyor... Bu kadar olumsuz yaklaşılmaz, yaklaşılamaz insanlara. Onlar sadece yardım istemek için burada bulunmaktadırlar. Resmiyeti bulunmayan, sizin anlayışınızla oyun bahçesi şeklindeki bu forum bu halde ise, sizin ne işiniz var? O rütbeyi nasıl aldınız? Siz resmi, veya ciddi olmayan bir adammısınız? Herkesin hede lerine saygılı olun... Hiç olmassa eleştiriden çok bir başarılar dileği dileyin... Bu kadar negatif olmayın... Vede son olarak Haddinizi aşmayın, size onlar hakkında kötü yorumlarda bulunmayı gerektirecek ne hak var nede sebep...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 boccob'u tanıyan onun bu söylediklerinden ana fikiri çıkarır zaten..hep sert konuşur o da zaten ne demek istediği anlaşılıyor ve ben de biraz olsa da ona katılıyorum..yine de önyargıya kapılmayalım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Boccob haklı valla...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: BOccOB, 17 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki: siz baştan bitmişsiniz kardeşim... hiç bi resmiyeti olmayan bir forumda topic açarak sponsor aramakla baştan göstermişsiniz ne kadar "profesyonel "olduğunuzu sizin gibigaming community hayali kuran çok adam var, ama söz var icraat yok. İcraatı olan da gidiyor adam gibi sponsoru olmasını istediği firmayla yüzyüze görüşüyor... +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 adamlar ay'a roket yollamıyorlar, oyun sunucusu kurmak istiyorlar sadece. zaten profesyonel olsalar sponsor aramazlar, -ki profesyonelin anlamı yaptığı işten para kazanan demek. en kötü ihtimalle başaramazlar, ama yine de denememelerine yeğdir. hayırlı olsun umarım başarıırsınız. :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar