medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Payla$mak istedim bu $iirimi sizinle... Her geçen gün Benliğime tutunurken, A$kın uçurumunda Bir umut görüyorum Dönü$ü yok bu yolun.. Seçim yok ve hiçbir$ey.. Sen kimsin ya ben ? Noktaya varınca anlıyorum.. Sana göre kalıyorum Ona göre seviyorum. Ama ben sadece Yalnızlığıma bir ''sen'' katıyorum.. Yine yoksun yanımda.. Kendimi, sessizliğinin sesine bırakıyorum.. Uyanamıyorum..[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 güzel olmuş; ellerine ,kalbine sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 güzel..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 güzel...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar